ANGYALISKOLA

Angyali számok: 26-50-ig

Szerző:
Szabó Anna
Ahol a szükség, ott kéznél a segítség! Folytatjuk az „Angyali számok” című cikkünket, melyből könnyebben megfejtheted, mit üzennek angyalaid, egy-egy mágikus tartalommal bíró számmal.

 

1-25ig itt találod az angyali kisokost>>>

26: Csak a gondtalan lélek képes a felemelkedésre, anyagi javaid iránti aggodalmaid kötnek gúzsba. Szabadulj meg a kétségektől és lépj tovább.

27: Aki jó úton jár, nem várja, hogy igazolják. Megy bátran előre, tégy te is így.

28: Az Univerzum bőkezűen bánik veled, ha hinni tudsz benne.

29: Az önzetlen segítség a legnemesebb cselekedet, soha ne szégyellj másokon segíteni, így teljesíted be az isteni tervet.

30: Égi segítőid készenlétben állnak, hogy neked és szeretteidnek segítsenek. Kérd, és végig kísérnek utadon.

31: Tévúton jársz, semmi sem fontosabb szeretetnél és a békénél. Mindent innen közelíts meg, ebben segítenek égi pártfogóid.

32: Minél többször kérsz segítséget angyalaidtól, annál szorosabb kötelék fűz össze benneteket. Ne várj, kérj segítséget! Most.

33: Ha terheket cipelsz, hosszabbnak és nehezebbnek tűnik az út! Pedig angyalok sora várja, hogy segítségedre lehessen, oszd meg velük a terhedet. Kérd, hogy segítsenek.

34: Az imádság nem kell, hogy tanult forma legyen. De legyen bármilyen is, hangozzék el minél gyakrabban és egyre erősödő hittel. A válasz sem várat így sokáig magára.

35: Mindig van min javítani, keresd égi segítőid szeretettel teli energiáit és dolgozz együtt velük. Rávilágítanak azokra a dolgokra, amik visszatartanak a fejlődésben.

36: Az anyagi világ csak egy része hasztalan, amire viszont szükséged van, annak megszerzéséhez kérj segítséget. Így teremthetsz egyensúlyt a test és a lélek vágyai között.

37: A cél adott, az utat te választod! Imáidban pedig kérhetsz segítséget abban, hogy legyőzhesd az akadályokat. Hittel és szeretettel fordulj angyalaidhoz és veled tartanak.

38: Minden jel az anyagi jólét érkezését mutatja, kövesd a fentről jövő sugallatokat és pénzügyeid rendeződnek.

39: A halogatás nem vezet sehova, hiába a hit, hiába a segítség, ha nem mozdulsz. Most rajtad a sor, lépj és célba érsz.

40: Néha a legfontosabb dolgok a legkézenfekvőbbek. Angyalaid most is védő szárnyakat tárnak ki föléd, tudatosítsd magadban, hogy mindig fogják a kezed.

41: Jó tervből csak jó eredmény születhet. Ha bizonytalan vagy, kérd égi segítőidet, adják jelét annak, hogy terved pozitív gondolatokkal és szeretettel átszőtt. Így bizonyos lehetsz a sikerben.

42: A hit a kulcsa mindennek! Jónak, rossznak egyaránt. Higgy angyalaidban, és ők válaszul imáidra, a helyes út felé terelnek.

43: Ne várj látványos megjelenést vagy csodát. Égi segítőid ugyanolyan halkan és visszahúzódva munkálkodnak terveiden, amilyen csendesen imádkozol hozzájuk. Ezért fontos, hogy ismerjék gondolataidat. Rendszeresen szólj hozzájuk!

44: Angyalaid a Teremtő végtelen bölcsességét közvetítik feléd. Ha behunyod a szemed, és elengeded a földi félelmeidet, érezheted angyalaid jelenlétét.

45: Se, magadat, se, angyalaidat nem csaphatod be. Te is, és ők is tudják, minden, ami elodázza a változást, csak időhúzás. Magad és szeretteid érdekében ideje lépned, ehhez kérj most támogatást.

46: Angyalaid csak abban tudnak segíteni, ami a te és szeretteid javát szolgálja. Néha kétkedéssel fogadjuk a jeleket, de mindig bebizonyosodik, mikor összeáll a kép, hogy nem volt véletlen a válasz, amit kaptunk tőlük.

47: Nem a cél kétséges, és nem is a siker… némely út olyan hosszú, hogy helye van rajta az elbizonytalanodásnak. Bízz az égiekben, és célhoz érsz.

48: Minden óhajnak megvan a maga angyala. Hozzád a bőség angyala van most a legközelebb, ha anyagi jólétre vágysz, most van itt az ideje kéréssel fordulni hozzá.

49: Jó munkához idő, kell. Rendezed a feladataidat fontosságuk szerint sorrendbe, és láss hozzá azokhoz, amelyekhez ugyan nem fűlik a fogad, mégis ideje elkezdeni!

50: Felborult az egyensúly az életedben? A változást ki kell egyensúlyozni! Ne halogasd tovább, égi segítőiddel keresd meg, hol kell változtatnod és lépd meg!

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL