GASZTRO

Curry csirkeleves

Szerző:
Szabó Anna
Klasszikus és egzotikus egyszerre, ízeivel a tested mellett lelked is feltöltheted.

 

Hozzávalók:

2 evőkanál olaj
2 fej vöröshagyma, apróra vágva
4 nagy sárgarépa, feldarabolva
1 rózsaburgonya, meghámozva, apróra kockázva
1 evőkanál nem csípős currypor

Elkészítése:

1. Egy nagy lábosban, közepes lángon forrósítsd fel az olajat. Kavargatva pirítsd meg benne a hagymát és a répát.

2. Add hozzá a krumplit, a curryt, majd önts rá 1-1 csésze alaplét és vizet. Fedő alatt főzd puhára a zöldségeket.

3. Vedd le a tűzről, és 5 percig hagyd állni, hogy kissé kihűljön. Gépben turmixold össze.

4. Tegyed vissza az elegyet a lábosba, és öntsd föl a maradék alaplével. Rakd bele a húst és a karfiolt is.

5. Forrald föl, aztán közepesnél valamivel kisebb lángon főzd addig, amíg a hús és a karfiol meg nem puhul.

6. A végén tedd bele a borsót, és melegítsd fel, hogy az is áthevüljön.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL