ANGYALISKOLA

Május hónap angyali feladata

Szerző:
Szabó Anna
Május az Ikrek csillagkép hónapja, uralkodó bolygója, a Merkúr. A Teremtő által alá rendelt angyala: Ambriel Arkangyal! Ismerjük hát meg Őt, Ambrielt – a tudás angyalát, és tudjuk meg, miért és mikor fordulhatunk hozzá!

 

Kevesen hisszük, hogy akár angyali segítséggel vagy a nélkül, mindenre képesek vagyunk! Pedig minden újszülöttben ott a lehetőség, hogy élete során megszerezze a lehető legtöbb tudást, hogy felnőttként olyan irányban fejlessze magát, ami neki és környezetének a legtöbb öröm, jólét forrása lesz majd, és megszerezzen mindent, amire a képességei alkalmassá teszik. Nos, ne legyünk ennyire maximalisták, ugyanakkor játszadozzunk el a gondolattal, milyen lenne most az életünk, ha nem azokra hallgatunk, akikre eddig, hanem angyalainkra, akik saját magunknál is jobban ismernek minket.

Lépj kapcsolatba májusban Ambriel angyallal

Térképezd fel, merre érdemes tovább lépned. Hol vannak hiányosságok a tudásodban, mire tennének alkalmassá a képességeid? Hangold össze a szíved vágyát és az eszed diktálta utat - ebben lesz segítőd Ambriel.

Ambriel arkangyal köve összefoglaló néven a Karbunkulus, mely minden vörös színű drágakő gyűjtőneve, melyek az energia, a siker és a lelki béke jelképei, határozott fellépést adnak viselőjüknek.

Színe: vörös, rózsaszín

Levegő elemhez tartozó jegy, uralkodó bolygója a Merkúr.
Nevének jelentését értelmezhetjük így: „Utadon megvédelek a gonosztól!”
Az Ikrek jelmondata: „Gondolkodom, tehát vagyok!”

Májusban koncentrálj azon feladataidra, vágyaidra, melyek a tanulással, fejlődéssel, életútkereséssel és párkapcsolati problémákkal állnak összefüggésben. Ne feledd, a pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve! Sokszor kapunk környezetünktől a legnagyobb jóindulattal olyan tanácsokat az életre, amelyek ugyan kézenfekvő és könnyű megoldást kínálnak… mégsem a mi utunk. Amikor például egy szülő a legnagyobb jóindulattal adja át a családi vállalkozást, bele kényszerítheti a szárnyalni vágyó fiatalt egy olyan helyzetbe, melyben az útja ugyan biztonsággal és kényelemmel lesz felvértezve, de boldogtalanságban járja végig…

Kérd és megadatik!

Kérd Ambrielt, hogy világítsa meg a jó megoldást, adjon erőt és bátorságot! Óvja lépteidet a gonosz kísértésétől… Amikor megrekedsz egy probléma kapcsán, és már nem tudod, hogyan tovább, Ő megsokszorozza intuitív problémamegoldó képességeidet, és a káoszból megszületik a tökéletes megoldás!

Hiszed vagy sem, a te utadat is keresztezik olyanok, akik a jóindulat, a segítőszándék leplében állnak eléd és állítanak teljesíthetetlen célok elé. Ambriel felnyitja a szemedet, és segít a gonosz közeledését felismerni! Bármennyire is hiszed, hogy képes vagy két ember helyett dolgozni, felelősséget vállalni… tévedsz! Hosszú távon pedig egy ember terhe is sok lesz! Kérd Ambrielt, vezesse a gondolataidat a helyes irányba, és ne akarj mindenkinek megfelelni! Ő segít a magad útját járni, ahelyett, hogy mások útján asszisztálnál! Ambriel szeretete új energiával tölt fel, mely elég a helyes döntés meghozatalához.

Legyen Ambriel az életed része!

Jó pap is holtig tanul, de nekünk is szükségünk van rá, hogy életünk alkonyáig fogékonyak maradjunk az újra, képesek legyünk lépést tartani a világgal és közvetlen környezetünkkel. Fontos, hogy Ambriel életed része legyen, mert túl önfeláldozó vagy és nehezen veszed észre, mikor átléped saját lehetőségeid határát. És szükséged lehet arra is, hogy megvédjen a gonosz támadásaitól, hogy le ne térj a neked szánt útról.

Május tökéletes hónap a kapcsolataid felülvizsgálatára

Légy bátor és határozott. Nézd meg, kik azok, akik megérdemlik, hogy értük bármikor tűzbe tedd a kezd. Bármikor készen állj arra, hogy segítségükre legyél. És mérd fel azt is, kik azok, akik mindezt nem érdemlik meg. Engedj új embereket a közeledbe, hiszen nem csak arról szól a barátság, hogy te másokért vagy, kellenek azok a barátok is, akik feltöltenek élményekkel, energiával. Keresd őket is! Ambriel utadba sodorja őket, csak légy nyitott rájuk.

Most már tudod, ki önt beléd hitet, amikor már fogytán az új iránti bátorságod. Tudod, kinek a szárnyai ölelnek körül, ha porrá foszlott minden reményed, mégis sikerült újabb lépést tenni álmaid megvalósítása felé. És azt is, hogy kinek köszönheted azokat a barátokat, akik végig kísérnek utadon, igazán hisznek benned és támogatnak téged.

Amint megoldódott a problémád, elönt a bátorság és mersz újba fogni, állj meg egy percre és köszönd meg szíved minden melegével Ambriel segítségét, közbenjárását!

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL