Ünnepeld a Gyereknapot MiniCity-ben! Nem csak gyerekeknek...

 

És hogy miért ilyen népszerű a MiniCity? Mert a nagyok áhított világában olyan tevékenységekben vehetnek részt a kicsik, melyektől többnyire tiltva vannak.

A feje tetejére állított világban lehetnek árusok, kezelhetik a kasszát, dolgozhatnak fogorvosi rendelőben, autószer-vizben, és festőműhelyben, mondhatják a híreket, vagy akár egy sztárszínpadon is szerepelhetnek.
A kiállításon az aktív szülők boldogan vállalják a szerepcserét és részt vesznek a játékban, igazi szórakozás ez az egész családnak, ahonnan mindenki maradandó élményekkel térhet haza.


Játssz és nyerj!


Válaszolj néhány egyszerű kérdésre, és nyerd meg a 7db családi belépő (6000Ft/db) egyikét 2 felnőtt és 2 gyermek részére, amelyet már Gyereknapon is felhasználhatnak.
Tovább a kérdőívhez >>


Most érdemes idekattintanod,
mert még több esélyed lehet
a sorsoláson való részvételre,
hisz a kérdésekre a választ a MiniCity weboldalán rejtettük el! »

Változatos programokkal is találkozhatunk a MiniCity-ben, amikről érdemes a miniváros weblapján tájékozódni, hiszen minden hétvégére készülnek valamilyen extra szolgáltatással a látogatóknak.

Májusban elkezdődik a nagyszabású gyermek tehetségkutató verseny, a MiniSztár, és megnyílik a biztos kikapcsolódást nyújtó MiniTerasz is, ahol a kicsik, többek között, különböző sportágakban is kipróbálhatják magukat.

A sikerek híre nem maradhatott a határokon belül, így megkezdve a terjeszkedést az év végén Németországban is megnyitja kapuit egy MiniCity. A szervezők reményei szerint ez még csak a kezdet, és hamarosan több országban is létrejöhet ugyanez a projekt, hogy Európa-szerte élvezhessék a gyerekek a felnőttek világát.

www.mini.city.hu
www.facebook.com/minicitybudapest


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL