Egyedülálló orvosi rendelés a pesti klinikai negyedben

 

A VIII. kerületi létesítmény Budapest “tüdejében”, az ősfás Népliget és az arborétum jellegű Orczy kert között található, a műemlék jellegű Tisztviselőtelepen.

Bár az intézmény új, építészeti stílusában alkalmazkodik a környék hagyományos értékeihez. Belső kertes, díszparkos környezetben korszerűen berendezett rendelők, váróterem és személyes recepció várja a telefonon bejelentkezőket, egyre több diagnosztikai és terápiás szolgáltatással.

A Benyovszky Orvosi Központ országos központ

Itt található a Budapesti Alvásközpont, ahonnan koordinálják az országos alvásfelmérést, valamint a nemzetközi World Sleep Day és a Sleepworld/Sleepfriendly/Alvásbarát mozgalom magyarországi irodája is. Az orvosi szolgáltatások kínálata folyamatosan bővül. A hagyományos gyógyítás mellett a holisztikus szemléletű terápiás eljárások is megtalálhatóak az intézmény tevékenységei között.

Kényes vizsgálatok stresszmentesen

Az orvosi központban egyedülálló a proktológiai szakrendelés, ahol sorban állás nélkül, diszkrécióval, a legkorszerűbb technológiával kezelik a pacienseket. De hasonlóan magas színvonalon kezelik a Benyovszky Orvosi Központban pacienseiket az orvosok/szakértők az alvásklinikai, akupunktúrás, fül-orr-gégészeti, szemészeti, homeopátiás vagy akár a természetgyógyászati szakrendeléseken.

A Benyovszky Orvosi Központ másik nagyon fontos szakrendelése az orvosi elektrolipolízis, amely a kritikus pontokra felrakódott zsírok eltüntetésének szinte – a szúrás okozta esetleges kisebb kellemetlenséget leszámítva – fájdalommentes, hatékony módja. Ezt a módszert nem csak a hazai, de a külföldi sztárok is nagy hatékonysággal alkalmazzák a nehezen „ledolgozható” helyi zsírpárnák csökkentésére.

Lehetőség vérvételre és tesztre

A klinikán lehetőség van hetente egyszer előzetes időpont egyeztetés után, beutaló és várakozás nélkül, kellő figyelem mellett nyugodt környezetben vérvételre is, amely az általános vérkép felállítása mellett lehetőséget nyújt bővebb vizsgálatok elvégzésére is.

A teszt elvégzését egy ingyenes személyes vagy online konzultáció előzi meg, melynek során az orvos javaslatot tesz a szükséges laborvizsgálatok körére. Az általános vérkép felállítása mellett lehetőség van egyéb tesztek elvégzésére is, például: szerológia, markerek, HIV – szűrés. Ezek vizsgálata a paciens kezdeményezésére is elvégezhetőek.

Bejelentkezés a legmodernebb képalkotó eljárásra a PET/CT-re

Ugyancsak egyedülálló szolgáltatásként szerepel a klinika szakrendeléseinek sorában korunk legmodernebb vizsgálata a PET/CT, amely az egyik legmodernebb orvosi funkcionális képalkotó eljárás, és amelyre a Benyovszky Orvosi Központban is lehet időpontot foglalni. A PET/CT egyedülállóságát az adja, hogy a ma használatos orvosi képalkotó módszerekkel szemben nem csak a szervek anatómiájáról ad felvilágosítást, hanem a szövetek anyagcseréjéről is.

Mivel a daganatos betegségekben az anyagcsere megváltozása megelőzi a morfológiai elváltozások kialakulását, ennek köszönhető, hogy a rosszindulatú elváltozások jóval hamarabb felismerhetők és lokalizálhatók az egész testben, mint hagyományos (ultrahang, CT, vagy MR) vizsgálatokkal. A PET/CT berendezés nagy előnye a korábbi diagnosztikai eljárásokhoz képest, hogy segítségével akár a néhány milliméteres rosszindulatú elváltozás is felfedezhető.

Minőség és elkötelezettség

Mindent összevetve elmondható, hogy az itt dolgozó munkatársak elkötelezettek a minőségi gyógyítás szolgálatában, a mérsékelt szolgáltatási árak átláthatóak, külön díjazás tilos.

Az intézményben minden a páciensek magas fokú kiszolgálására irányul, a vendégfogadástól a szakmai kezelésig. Az intézmény elnyerte az Európai Orvosi Minősítési Akkreditációt, de az itt dolgozók számára a legnagyobb elismerés a megvizsgáltak páciensek pozitív visszajelzése.

Bővebb információkért látogasson el a www.orvosikozpont.hu oldalra, vagy hívjon minket a +36 1 786 3045-ös telefonszámon!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL