FÉSZEK

Romantikus hangulatban

Szerző:
Szabó Anna
Sokan ódzkodnak a pinktől, pedig a megfelelő kiegészítőkkel kifejezetten hangulatos teret varázsolhatunk belőle. Persze a jó arányérzék ez esetben is elengedhetetlen része a varázslatnak.


A rágógumi rózsaszín ráadásul az egyik legkényesebb árnyalat mind közül, ám következő összeállításunkban ennek a felhasználására is találhatsz kiváló példákat. De a szavak helyett jöjjenek a képek:

 

Lányos és drámai rózsaszín

A rózsaszín virágos tapéta és a firka festmény egyszerre egymás ellentétei és kiegészítői. Így az összhang egy dinamikus szobabelsőben teljesedhet ki.
Ennek kicsit ellentétes nagy testvére a pasztellszíneket felvonultató szoba, ahol a merész olívazöld ad alapot a pink daraboknak.

Napfényes és mini étkező

Némely álmos reggeleken nincs is jobb annál, mint a szabadban meginni ébresztő meleg italunkat. Ehhez persze dukál egy friss és játékos berendezés: az egyszerű fonott bútorokat pink párnával, terítővel feldobhatja bárki, aki hasonlóra áhítozik.
Ha az időjárás még társ a szabadtéri tevékenységben, akkor persze marad a benti reggelizés. A második konyha egyértelmű főszereplője a hatalmas rózsaszín hűtő, mintha a „gombhoz kabátot” elv alapján készült volna a berendezés. Azt kell mondanunk az összhatás miatt megérte.

 

Esszenciális romantika

A törtfehér és rózsaszín egy romantikus egységben jelenik meg igazi nőies hálószobaként. A szövet a lámapaernyőn, a díszpárnák… mind-mind a magával ragadó hangulat megteremtését szolgálják.



Puhaság és patina

Rusztikus és kifinomult hálószoba, mely segíti a csendes, puha már-már éteri elvonulást. Ez a kép is jól példázza, mennyire puritán lehet a rózsaszín, ha jól alkalmazzuk.
Vele ellentétben a második képen szinte izzó jelenléte a rózsaszínnek annál fogva is meglepő, hogy igazán visszafogott árnyalatot választottak. A kiegészítők azonban, hiába sötétek, tovább emelik a halvány rózsaszín jelenlétet.


Halvány és laza

A barackos rózsaszín fal eltörpül az ágytakaró mellett, mely egyébként egy 18. századi klasszikus törtfehér alapon rózsaszín mintás szövet. Ehhez ad egyfajta keretet a szintén mintás baldachin-szerűen leomló bézs függöny.
Laza „nyaralós” érzés lesz úrrá bárkin, aki ebbe a szobába téved. A titok a nagy puha bútordarabokban, a természetes anyagokban, valamint a minden árnyalatban enyhe szürke jelenlétben rejlik.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL