Icase Leather, magyar spiritusszal átszőve!

 

A bonyhádi családi üzemben magyar kézimunkával megalkotott bőrtokok jelenleg limitált kereskedelmi ponton érhetőek el, a cég fokozatosan kívánja építeni értékesítési hálózatát, elsődleges céljuk nem a profit hajszolása, hanem a magyar kéz által életre hívott, világszínvonalú, prémium minőségű termékek gyártása, elérhető áron. Természetesen egy prémium márka nem hagyhatja figyelmen kívül a luxus és elegáns termékek iránt érdeklődőket sem, így a cég limitált kiadású luxus termékeket is készít, sőt személyre szabott, egyedi darabok gyártását is vállalja az igazi különlegességekre vágyóknak.

Az icase Leather gyártó tulajdonosai közel 45 éves bőripari tapasztalattal rendelkeznek, amely már önmagában garancia a minőségre és bizonyíték a szakmai elhivatottságra. Korábban prémium márkák, köztük a Salamander, Semler, Gabor, Goldkrone, Ludwig Brődel alvállalkozóiként készítettek minőségi cipő és bőripari termékeket. 2011 májusában úgy döntöttek, hogy elindítanak egy új termékvonalat, amely az Apple készülékekhez kínál egyedi, minőségi kiegészítő bőrtokokat.


Nem mindegy, hogy az általunk választott bőrtokok milyen alapanyagból és hol, milyen megmunkálással készülnek. Minden icase termék Magyarországon készül első osztályú olasz marha és kecske bőrből. Érdemes tájékozódni vásárlás előtt a bőr eredetéről, hiszen hatalmas minőségbeli különbségek lehetnek bőr és bőr között, amely a termék élettartamát csakúgy, mint annak jól használhatóságát befolyásolja. A bőr minőségét továbbá befolyásolja a származási hely illetve az állat fajtája is. A legkiválóbb bőröket Olaszországban állítják elő, ezért választotta a cég termékei alapanyagául az első osztályú olasz bőröket. A bőr minőségét jelzi annak erezete, tapintása és természetesen az illata. Az iCase Leather termékei még hónapok után is a hamisíthatatlan bőr illatát árasztják magukból.

A vásárlók több, mint 20 féle bőrtípusból választhatnak: köztük a visszafogott Black Shine, vagy az elegáns Pearl gyöngyházfényű, vagy akár a merész Pink színek közül, a minimálistól az erősen strukturált, ám kizárólag selymes tapintású bőrökön keresztül.


Az alapanyag mellett azonban legalább ilyen fontos a bőr szakszerű megmunkálása. Az iCase Leather termékek valódi magyar mestermunkák, amelyeket kizárólag a cég legnagyobb gyakorlattal rendelkező szakemberei készíthetnek el. Ez garantálja, hogy finom, kézi megmunkálással elkészített, kiváló minőségű termék szülessen, amely nem automatizált, számítógép által vezérelt gépsoron készül, hanem a hagyományoknak megfelelő eljárással, 100% kézimunkával. A bőr széleit visszahajtják, és nem szélfestéssel ragasztják. A legjobb azonban, ha egyszerűen az érzékszerveinkre hagyatkozunk és kézbe vesszük; ahogyan megtapintjuk, azonnal érezni fogjuk a különbséget. Ezek a bőrtokok hihetetlenül selymes tapintásúak, rendkívül finom élekkel és varrással eldolgozva, és valódi bőr illatuk van. Az iCase Leather termékek azonban nemcsak a kéznek, hanem a szemnek is élményt nyújtanak.


A tervezésnél a részletekre is odafigyelnek, a tok merevségét hőre lágyuló formafelvevő anyag adja és a belső bélés alcantara textilből, vagy extra finom kecskebőrből készül. Az iCase Leather bőrtokok méltó kiegészítői az Apple termékeknek, amelyek bárhol a világon megállják a helyüket:
Három féle termékvonal közül választhatnak a fogyasztók: Slim Fit, Premium line, Elegant Line.

Az iCase Leather - Slim Fit széria tökéletesen felveszi az iPhone 4 / iPhone 4S alakját a merevítés pozícionálásának köszönhetően. A széleit extra díszvarrással látták el. Ennek az eljárásnak köszönhetően kellemesen feszül benne a telefon, amely több hónap után is megtartja feszességét és tökéletesen tart 1 év után is. A bélés alcantara tapintású textil anyagból készül, amely karcmentesen tisztítja a kijelzőt és a hátlapot. Az iPhone tok teljes védelmet nyújt a sérülésekkel szemben.
Ajánlott fogyasztói ára: 7.900 Ft



Elegant széria: A bőr és a bélés között található formafelvevő keményebb anyagú kierősítés a termék védelmét szolgálja, amely néhány órás használat után teljesen felveszi a készülék alakját, s 1 év múlva sem tágul ki. A speciális eljárással készült, visszahajtott szélek, a merevítést segítik elő a külső behatások ellen. A bélés ennél a terméknél is alcantara tapintású textil anyagból készül, amely karcmentesen tisztítja a kijelzőt és a hátlapot. A tok teljes védelmet nyújt a sérülésekkel szemben.
Ajánlott fogyasztói ára: 10.900 Ft


Premium széria: A prémium bőrtok teljes mértékben megvédi a készüléket az esések és ütődések ellen. A szivacsozásnak köszönhetően extra puha tapintású felület képződik. A bőr és a bélés között található formafelvevő keményebb anyagú kierősítés a termék védelmét szolgálja, amely néhány órás használat után teljesen felveszi a készülék alakját. A bélés extra puha alcantara tapintású textil anyagból készül, amely karcmentesen tisztítja a kijelzőt és a hátlapot.
Ajánlott fogyasztói ára: 12.900 Ft


A Limitált szériás icase Leather termékek igazán különleges, egyedi arculattal ruházzák fel az Apple készülékeket. Némelyik termékből csak 10db kerül gyártásra, ezt a termék belsejében található sorszám jelzi. A bélés alcantara tapintású textil anyagból készül, amely karcmentesen tisztítja a kijelzőt és a hátlapot. A tok teljes mértékben egyediséget sugároz, továbbá teljes körű védelmet nyújt a sérülésekkel szemben.

A teljes termékválaszték megtekinthető a http://www.icaseleather.com weboldalon.

Az iCase Leather termékekkel karácsonykor is meglephetjük szeretteinket vagy saját magunkat. A cég azonban példa is lehet egyben mindazon magyar családi műhelyeknek, vállalkozásoknak, akik egyedi, minőségi és 100% magyar kézi munkával kívánnak megélni a piacon, követve az általuk művelt szakma hagyományait, s egyúttal munkát és értéket teremtve hazánkban, olyan termékeket előállítva, amelyekkel hosszú távon a nemzetközi piacokra kilépve megállják a helyüket.



További információ:

Dávid Gábor, tulajdonos
mobil: +36 30 367 1619
email: david.gabor@icase.hu

Fülöp Péter, tulajdonos
mobil: +36 30 944 3767
email: puska@icase.hu

 

{ADVENT2011}{ADVENT2011}
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL