Bukfenctál - mert a babánál nem csak a bili borul...


A folyton kísérletező és határokat feszegető gyermek egyik kedvenc időtöltése evés helyett a tálak, edények borogatása, de még őt is könnyedén kicselezhetjük.

Az Antiloop Bukfenctál egy teljesen új fejlesztésű gyermek/babatál, mellyel megakadályozhatjuk, hogy a gyerkőc a szőnyegre öntse a belé helyezett apróságokat, hiszen a földgömböz hasonló, ún. giroszkópos rendszerével a tálat mindig vízszintesen tartja. A tál aljában egy kis súly van, ami segíti a tálat a vízszintbe álláshoz.

A termék CE minősítéssel ellátott, vagyis bevizsgált anyagokból készült, előírás szerinti felhasználáskor nem törik vagy reped. A fogóját a kisgyermekek kezéhez tervezték, könnyen meg tudják ragadni és biztosan tartják a tálat. Főleg snackek kínálására ajánljuk, vagyis kölesgolyó, cereáliák, müzlik tárolására.
Cégünk, a PS Larsson Kft. 2011 máricusa óta forgalmazza az Antiloop Bukfenctálat, a piaci siker igazolta elképzeléseinket, a tálat a szülők és a gyerekek egyaránt nagyon szeretik.

Megrendelhető a Bukfenctál weboldalán >>

Főbb ismérvei:
-gyermekek részére játék, evés, szabadtéri foglalkozás közben
-megakadályozza, hogy a tálba helyezett dolgok kiboruljanak, mivel a giroszkópos rendszere a tálat mindig függőlegesen tartja
-mosogatógépben elmosható, könnyen szétszedhető -nem törik, így nem vágja le a használó kezét
-univerzális: használható irodában, hobbi és egyéb szabadidős
tevékenységek során, vagyis nem csak gyerekeknek ajánljuk (pl. szögeket be lehet tenni barkácsolás közben) -vidám színek, stabil, erős lábak,a tál mindig stabilan áll
-könnyű, strapabíró szerkezet
-gyermekek kezéhez tervezett fülek Mérete: teljes átmérője: 175mm, a tál maga 90mm átmérőjű

{ADVENT2011}
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL