E-Fit - Megrázó élményben lesz részed


Mai rohanó világunkban sajnos alig jut idő testmozgásra, az egészségünk megőrzésére. Épp ezért szeretnénk bemutatni neked az EMS technológián (elektromos izomstimuláción) alapuló edzésformát, az E-FIT-et.

Az EMS technológia (electro-muscle-stimulation , azaz elektromos izomstimuláció) közvetlen az izmokhoz juttat elektromos stimulációt, aminek hatására az izmok ugyanúgy összehúzódnak és elernyednek, mintha sportolnánk. Az EMS technológiát már régóta alkalmazzák a gyógyászatban, kozmetológiában és sport rekreációban.

Az E-FIT készülékek is az EMS technológiát használják ki, mely módszert sokéves kutatómunkán alapuló fejlesztés során tökéletesítettek.

Tudni szeretnéd, hogyan zajlik egy edzés? A helyszín egyáltalán nem hasonlít egy szokásos fitnesz klubhoz, nincs tele gépekkel, viszont nagyon kellemes az atmoszférája, és egy igazán kellemes hely a sportolásra.

Mielőtt elkezdenénk az edzést, fel kell venni egy egyszerű sima pamut ruhát, melyet bevizeznek, hogy „jobban vezesd az áramot”. :) Ezután kell felvenni a speciális mellényt és nadrágot, ami tele van különböző elhelyezkedésű elektródával. Ezt a ruházatot összekapcsolják az E-Fit géppel, melyen lehet állítani az áram erősségét és azt, hogy melyik testrész legyen jobban megdolgoztatva. Természetesen nem ilyen egyszerű, hiszen emellett különböző gyakorlatokat kell végrehajtani szigorúan személyi edző felügyelete mellett (kitörés, fekvőtámasz, felülés), pont akkor, amikor az elektromos impulzus izom-összehúzódást eredményez meghatározott testrészeken. Az edzés rendkívül intenzív, és tényleg érezhető a hatása. Napokig tartó izomlázat eredményez, mely azt jelzi, hogy jól dolgoztunk.

Maga az edzés 25 perces, mely idő alatt több mint 40 000 izomösszehúzódás történik a teljes testen. Ezután, biztos nem lesz olyan izom rajtad, amit nem edzettél meg. És ami a jó benne, hogy így akár hatodára is csökkentheted az edzésidőt, miközben jobban megdolgoztatod magad, sőt akár zsírt is égethetsz, hiszen ez a módszer tízszer hatékonyabb, mint más edzéstípusok.

Az E-Fit valóban csak Rólad szól!

És arról, hogy a saját, egyéni tempódnak és teljesítőképességednek megfelelően hozd magad a legjobb formába.
Ha tehát inkább elkerülnéd a zsúfolt, zajos konditermeket, mert jobban érzed magad egy letisztult helyen, de változatos edzéstervre, maximális odafigyelésre és professzionális irányításra van szükséged, akkor az E-Fit a tökéletes választás!

Tedd próbára az E-Fitet!
További információk >>

Egy dolog maradt hátra: Játssz és nyerd meg 10 alkalmas bérletet!

 

 

 

{ADVENT2011}
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL