Csipetnyi sminkluxus mindenkinek jár!

 

Attól függetlenül, hogy időtlen stílust választottál magadnak, vagy inkább a trendeket követed, létezik olyan márka, mely egyszerre képviseli mindegyik irányvonalat. ADEN Cosmetics- Prémium minőségű dekorkozmetikai termékek, a kozmetikai ipar trendjeinek és elvárásainak megfelelően.

Nem csak termék- és színválasztékával, de minőségével és áraival is kitűnik a kozmetikai márkák közül. A szépségipari termékek területén egyedülálló színvilág és rendkívüli tartósság jellemzi a kollekció elemeit. A választék jelentős része hipoallergén, a termékek összetétele miatt nem vált ki allergiás reakciót.

A folyamatos innováció során fejlesztett termékek megjelenése elegáns és praktikus, a színek széles választéka segít mindenféle egyedi igény kielégítésében, a hölgyek egyéniségének és szépségének hangsúlyozásában. Tökéletes megjelenést biztosít, alkalmas természetes, nappali és alkalmi sminkek elkészítéséhez. A XXI. századi nő okos és exkluzív választása!

Boltlista:
DDA Szépségsziget

1053 Budapest Múzeum krt. 37.
1087 Kerepesi út 26.
1064 Budapest Podmaniczky u. 49
1072 Thököly út 1.
1088 József krt. 2

Online megrendelés >>

Minden új lájkoló között (december 01-től február 28-ig) március első napjaiban 5 db 5.000 Ft értékű ajándékcsomagot sorsolunk ki. >>


 

{ADVENT2011}
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL