Hercegnők és Hősök a jégen


A Disney On Ice produkciótól megszokott módon ismét díjnyertes jégtáncosokból álló nemzetközi táncművész-csapat előadásában, lenyűgöző díszletek között, jól ismert rajzfilmslágerek dallamára elevenedik meg például a kis hableány, Ariel vágyakozása a tenger mélyéből a hullámok feletti világba, vagy Fülöp herceg, harca gonosz Demónával, aki tüzet okádó sárkánnyá változtatva akarja megakadályozni, hogy a hős felébressze Csipkerózsikát évszázados álmából.

Az ezeregy éjszaka szépséges Jázminja Aladinnal együtt egy egészen új világot fedezhet fel, vagy amint Hamupipőke, Belle, Hófehérke és Tiana álmai válhatnak valóra. Bemutatkozik a Disney legújabb hercegnője, Aranyhaj is. Magasba szökkenő, vakmerő légtornászokkal, lélegzetelállító jégtáncosokkal és a szeretni való Disney-kedvencekkel együtt újraálmodhatjuk Disney csodálatos mesevilágát.

Az idei előadás több szempontból is különleges lesz, hiszen Disney híres mesehősei pontosan 30 évvel ezelőtt léptek először jégre, azóta kápráztatja el nézők millióit a Disney On Ice produkció

Disney On Ice – Hercegnők és Hősök előadások

Papp László Sportaréna 2011. december 17. 11:00, 15:00, 19:00
Papp László Sportaréna 2011. december 18. 11:00, 15:00, 19:00

További információt idekattintva olvashatsz >>

{ADVENT2011}
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL