New Yorker - Forró darabok a hideg télre!


„Városias”, ez a szlogenje az amisu téli kollekciójának a New Yorkernél. A túlméretezett pulóverek, kardigánok, az aszimmetrikus felsők és szűk nadrágok kombinációja a tökéletes választás az idei téli szezonra. A kollekció színei - a klasszikus fekete, a habos bézs, és a romantikus bordó - gondoskodnak az elegáns összhatásról.

A smog legújabb kollekciója a sportos, laza viseletet ötvözi egyszerű kiegészítőkkel és színekkel. Az olyan színek is a szimpla sportosságot tükrözik, mint a sötétkék, a fekete, vagy a szürke. A kötött sapkák és sálak pedig elengedhetetlen kiegészítői a mindennapi megjelenésnek.

A fishbone és a fishbone sister azokra is gondolt, akik jobban kedvelik a laza és trendi öltözékeket. A legújabb kollekciók a legdögösebb trendet és stílust hozzák el neked a téli hónapokra. A megfelelő ruhadarabokban még a mínusz fokok sem állíthatnak meg, hogy egy kis időt tölts a szabadban. Az unalom és a szürkeség a múlté - legyen színes és vidám a tél! A színes kockás szoknyákat, kabátokat és sapkákat kedved szerint variálhatod, a legnépszerűbb minták pedig még feltűnőbbek szoknyával.. A férfiak öltözékében a színek és a geometriai formák ébresztik fel a sivár szürke hétköznapokat, s ezeket hordhatják szűk farmernadrágokkal. Azok, akik pedig elég bátrak, hordhatják az újra divatos lovaglónadrágot.

A New Yorker fehérnemű márkájának a censored-nak köszönhetően az otthon töltött percek sem telhetnek unalmasan. Ez az évszak a hódításról szól: legyen szó csipkéről, érzéki hálóköntösről vagy egy szexi harisnyatartóról. A romantikus virágminták szintén elengedhetetlenek. A fekete, a fehér, a kék és a rózsaszín a jelenlegi divat a szexi téli időszakban.

A téli kollekció mellett idén novemberben a New Yorker új parti kollekcióval is jelentkezett! Az alábbi divattippek segítségével mind a csajok, mind a pasik felkészülten várhatják az év végi parti szezont. A flitteres blézerek és mellények aranyszínű nadrágokkal, bőr rövidnadrágokkal, pimasz feliratú pólókkal és csizmákkal kombinálva ragyogóvá teszik a megjelenést. A csillogó koktélruhák és magassarkú cipők eleganciát kölcsönöznek viselőiknek. Alkalmi, fekete kisruhánkat csinosíthatjuk nyakkendővel és különleges magassarkúval. És ha ez még mindig nem elég vagány, mit szólnál egy blúz alól kivillanó fűzőhöz?

A klasszikus férfi ruházatok színeiből, a szürkéből, feketéből és fehérből igazi parti szettet varázsolhatunk piros cipővel vagy egy szivarzsebbe bújtatott zsebkendővel. Azok, akik kevésbé kedvelik az elegáns öltözéket, egy egyszerű pólóval és nadrágtartóval is feldobhatják megjelenésüket. Várd az újévet Te is a New Yorker legújabb parti kollekciójával!

Több mint 900 üzlettel, 32 országban a New Yorker egyike a legnagyobb európai divatcégeknek. Fiatal célközönségének folyamatosan megújuló és divatos kollekciót kínál kedvező áron. A New Yorker kínálatában megtalálható márkák a fishbone, a fishbone sister (sportos és utcai viselet), az amisu (női divat), a smog (trendi és hétköznapi férfi viselet) és a censored (fehérnemű és fürdőruha).

A New Yorker jelenleg 35 üzlettel van jelen az országban. A német divatcég 1999-ben nyitotta meg első üzletét hazánkban. 9 üzlettel van jelen a fővárosban és további 25 üzletet nyitott országszerte az alábbi városokban: Pécs, Érd, Kecskemét, Békéscsaba, Szekszárd, Szombathely, Győr, Tatabánya, Siófok, Eger, Sopron, Miskolc, Nyíregyháza, Nagykanizsa, Kaposvár, Székesfehérvár, Zalaegerszeg, Veszprém, Gödöllő, Szolnok, Budaörs, Keszthely, Dunaújváros, Szeged és Debrecenben.

 

{ADVENT2011}
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL