Csak természetesen! - kozmetikumok a természet erejével


Az utóbbi évek kozmetikai piacán néhány természetes eredetű hatóanyag vált ki radikális újszerűségével és klinikailag bizonyított kiemelkedő hatékonyságával az állandóan megújuló terméközönből: ezek közé sorolhatjuk a bőrregeneráló HELIX ASPERSA csiganyálka kivonatát, a kígyóméreg izomblokkoló hatását utánzó lifting hatású „SYN-AKE” fehérjét és a vörös szőlő héjában, illetve a vörösborban is megtalálható, bőrfiatalító RESVERATROL molekulát tartalmazó természetes, illetve biokozmetikai termékeket.

A piacvezető, spanyol armonía cég termékkínálatában mindezek, sőt más különleges növényi hatóanyagok is megtalálhatóak, és a Naturelle Kozmetikai Kft. jóvoltából már Magyarországon is jelen van egyre népszerűbb kínálatával. A cég küldetésének tekinti a szépségápolás egy új alternatíváját népszerűsíteni, azt lehetőleg mindenki számára elérhetővé tenni, amely a szervezet egészségén, a lelki egyensúlyon és a természetes, vegyi anyagoktól mentes, de mégis hatásos bőrápoláson alapul.

 

Szépségápoló csiga-elixír

A csiganyálkát egy speciális eljárás segítségével nyerik ki, melynek során az állatnak semmi bántódása nem esik, sőt, igazából rendkívül irigylésre méltó életet él, hiszen a kis haslábúak biotalajon nőnek fel, biolevelekkel táplálkoznak, és poroszkálásuk közben időnként átmásznak egy hálón, melyen keresztül nyálkájuk egy edénybe hullik. Az összegyűjtött váladékot aztán megtisztítják, koncentrálják és sztenderdizálják. Számos klinikai vizsgálat bizonyította, hogy a csiganyálka rendkívül gazdag természetes antibiotikumokban, proteinekben, kollagénben, allantoinban, elasztinban, AHA-savakban, és éppen ezért különleges sejtépítő tulajdonsággal, bőrregeneráló és hidratáló képességgel rendelkezik, vagyis igen hatékonyan alkalmazható anti-aging kezelésekre.

Ráadásul bizonyos növényi alapanyaggal, például Aloé verával kombinálva megsokszorozódik a bőrtápláló hatása, mélységében feltölti a ráncokat és hatékonyan csökkenti a pigmentfoltokat. A csigaproteinből és aloé vera koncentrátumából arcszérum, arckrém, szemránckrém, testápoló és kézkrém is kapható Helix Aspersa CSIGACSODA néven.

Utánozhatatlan hatású kígyóméreg-krém

Az igazi, a mély, az el nem múló ráncoknak nem közvetlenül az életkor a legfőbb okozója, hanem a mimika, pontosabban a mimikai izmok tónusának állandó változása, gyakori összehúzottsága. Átlagosan napi 15 000 arckifejezés az, amivel kommunikálunk, és ehhez mintegy 60 arcizom összehangolt munkáját vesszük igénybe. A Syn®-Ake formula erre a mindenkit sújtó problémára kínál természetes és gyors megoldást, mely a templomi viperák mérgének idegbénító összetevőjét utánzó hatóanyagot tartalmazó szintetikus tripeptid.

Működési elvének lényege, hogy visszafogja az arcizmok összehúzódását, leblokkolja a mimikai izmok sejtfalában található receptorokat, és ezáltal csökkenti a mimika által okozott ráncok kialakulását, illetve azok mélyülését. Hatásfokában a botox vetélytársának tartott Syn®-Ake alapú KÍGYÓMÉREG arckrémeknek az egyik óriási előnye, hogy természetes hatóanyagokból készültek, ergo mellékhatásokat kizáró, szelíd terápiát biztosítanak.

A fiatalság forrása: a szőlő

Az öregedés az egyén genetikai tulajdonságainak és a környezeti ártalmak egymásra hatásából eredő biológiai folyamat, mely minden élőlénynél bekövetkezik, ám nem mindegy, mikor. Kutatások kimutatták, hogy a mediterrán étrend bővelkedik vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban.

Köztudottá vált, hogy a vörösbor egyik komponense, a resveratrol erős antioxidáns hatása miatt jelentős gyulladásgátló, egészségvédő tulajdonsággal bír. Koncentrációja a szőlő héjában nagyobb, mint a gyümölcs húsában, ezért a leginkább a vörös és rozé borokban található meg. Kisebb mennyiségben a mogyoróban és a dióban is fellelhető.

A RESVIPLUS nevű új készítmény minden egyes kapszulájában 45 üveg vörösbornak megfelelő mennyiségű resveratrol van, melynek antioxidáns hatását szelén hozzáadásával is fokozták. Így együttesen fiatalabbá tehetik szervezetünket és bőrünket egyaránt.

Az utóbbi évek dermatológiai kutatásainak legnagyobb felfedezése a Sirtuin enzim, mely lassítja a bőr öregedését. A resveratrol fölszabadítja ezt az enzimet, így meghosszabbítja a sejtek életét, megőrzi a bőr rugalmasságát. A teljesen újszerű, resveratrol tartalmú krém feltölti a ráncokat és revitalizálja a bőrt. A resveratrol tehát belül is, kívül is regenerál, fiatalít!

A különleges összetételű, különleges termékek tehát a magyar közönség számára is elérhetőek, számos gyógyszertárban megvásárolhatóak, illetve a weboldalon is megrendelhetőek.

További információ információt idekattintva találsz >>

 

{ADVENT2011}
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL