FOGYÓKÚRA

Salaktalanító koktélok

Szerző:
Szabó Anna
A salaktalanító koktélok aktív zsírbontók, ezáltal felpörgetik az anyagcserét, így hatékonyan járulnak hozzá a fogyáshoz.

 

A salaktalanító koktélokat bármelyik diétához fogyaszthatod kisétkezés helyett. Energiatartalmuk nem számottevő, mindössze 100-150 kalóriát tartalmaznak, a hatásuk azonban látványos. A megadott mennyiséget két adagban fogyaszd el, az egyiket tízóraira, a másikat pedig uzsonnára. Az egészséges és vitamindús alapanyagok miatt később is, amikor már nincs súlyproblémád, érdemes beiktatni az étrendbe őket.

Szójás-málnás shake


1,5 dl szójatejbe 10 dkg felengedett, mélyhűtött málnát, 2 teáskanál citromlevet és 1 teáskanál mézet teszünk, majd összeturmixoljuk.
155 kalória, 7 g fehérje, 24 g szénhidrát, 3 g zsír


Szójás-uborkás koktél

1,5 dl szójatejbe 12,5 dkg meghámozott, összevágott uborkát, 2-3 evőkanál frissen felaprított zöldfűszert meg egy csipet sót teszünk, és összeturmixoljuk.
100 kalória, 6 g fehérje, 13 g szénhidrát, 3 g zsír


Zöldséges joghurtital


1 dl natúr ivójoghurtot összeturmixolunk 1 dl zöldséglével, 1 megtisztított fokhagymagerezddel, pár csepp Tabasco-szósszal és néhány bazsalikomlevéllel.
120 kalória, 4 g fehérje, 23 g szénhidrát, 2 g zsír


Narancsos-mangós koktél


1,5 dl narancslét, 10 dkg darabokra vágott mangót, 1 kisebb darab felaprított gyömbért és pár levél mentát összeturmixolunk.
145 kalória, 2 g fehérje, 31 g szénhidrát, 1 g zsír


Tormás répalé


2 dl sárgarépalével összeturmixolunk 1-2 teáskanál frissen lereszelt tormát, 2 evőkanál frissen felaprított zöldfűszert és egy csipet sót.
75 kalória, 1 g fehérje, 13 g szénhidrát, 1 g zsír


Savanyúkáposzta-lé ananásszal


2 dl savanyúkáposzta-lével összeturmixolunk 7,5 dkg kockákra vágott ananászt, 1 teáskanál mézet és pár levél citromfüvet.
110 kalória, 3 g fehérje, 23 g szénhidrát, 0 g zsír


Savanyúkáposzta-lé almával és répával


1,5 dl savanyúkáposzta-levet elkeverünk 0,5 dl sárgarépalével és 1 kisebb, kockákra vágott almával. Hozzáadunk pár petrezselyemlevelet, és összeturmixoljuk az egészet.
100 kalória, 2 g fehérje, 19 g szénhidrát, 0 g zsír

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL