DIVAT

City glamour

Szerző:
Szabó Anna
A szürke, borongós őszi napok ellenére is maradj mindig elbűvölő! A city glamour a nőies elegancia, mely mindig üdítő színfolt az unalmas hétköznapokban.

 

Őszi elegancia

A kollekció színvilágát tekintve abszolút az ősz barnás-bordó árnyalatait hozza. A két szín együtt kombinálva, nagyon ütős. A bőrkabát egy mintás ruhával, vagy szoknyával pedig remek párosítás! Ez az összeállítás feltűnő, de nem kirívó.


Next

Hódít a bordó

A bordó nem egy gyakori szín, ebben a szezonban azonban egyre gyakrabban tűnik fel a színen. Amikor csak itt-ott bukkan fel, egy minta, egy kiegészítő, vagy csupán egy csík formájában, akkor egyfajta érdekes fűszerességet csempész bele az öltözetbe.


Next

Húzott és rakott

A mell alatt vagy derékban összehúzott ruhák trendje az idei ősz, a lazán eső rakott szoknyákkal egyetemben. A szoknyákkal azonban légy óvatos, mert ez a fazon csípőben erősít.


Next

Egy kis romantikus felhang

A nőies ruhák gyakran kapnak romantikus stílusjegyeket. A blúzokon megjelenő masnik és a ruhák alján lévő fodrok mindenképp a romantikát jelképezik. A kötött mini ruhát leggingssel vagy harisnyával is hordhatod.


Next

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL