FÉSZEK

Tökre fel! Díszítés indul!

Szerző:
Szabó Anna
Félreértés ne essék, nem vagyunk az amerikanizálódás hívei. De, ha egyszer valami bájos vidámsággal tölti be életterünket, akkor azt igazán tudjuk, értékelni. Sőt, megosztani veletek!



Fehér, sárga virágokkal

A verandákra is beköltözött az ősz, amire tegyél rá még egy lapáttal, vagy még inkább pár tökkel. A hangulat adott, a piacon hihetetlenül szép darabok közül válogathatsz. Miért ajánljuk mégiscsak ezt az elrendezést? Képzeld el, milyen jó érzés lehet ilyen fogadtatás közepette megérkezni…

 


Színpompás őszi tornác

Attól, hogy hűvös van, még nem kell fagyos hangulatot árasztania a tornácnak! Tedd vidámmá meleg színekkel, és használd ki a tökök változatosságát!


Monogramos kaspó mellett

Színpompás és egyedivé varázsolt kaspó és váza mellé, két igazán letisztult fehér tököt ajánlunk kiegészítőként.


Töközön

Ahogy az első képen, itt is a fogadtatásra helyezték a hangsúlyt, de ezúttal a kertbe érkezők hangulatát próbálták megalapozni, néhány színpompás darabbal. Az összhatás természetes a gyönyörű növényzettel és hangulatos gyertyákkal egészül ki.


Dúskálj a természetben!

Azoknak a szerencséseknek ajánljuk ezt az elrendezést, akik egyébként is rajonganak a növényekért, és nem egy fagyálló darabbal büszkélkedhetnek. A megbújó kerek formák, világosabb árnyalatú tökök emelik az összhatást.


Bemutató aratáshoz

Az öreg szék mögött kukorica, baráti takaró, óriási virágcsokor, az ajtón az aratás idejét jelző kosaras koszorú. És mindenütt pár tök emeli a hangulatot. Színpompás felkiáltó jele ez a betakarítás idejének.


Talicskatartó

Ez a kép azért is lett a kedvencünk, mert hűen tükrözik ennek az őszi termésnek a forma-változatosságát.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL