MÁGIA

Mágikus jövendőmondó szertartás ingával

Szerző:
Szabó Anna
Az inga egy mágikus eszköz, melyet bármikor, bárhol használhatsz. Olyan ereje van, hogy fehérmágia szertartások kellékeként is alkalmazzák. A fehérmágia lényege, hogy a kívánt célt a megnevezett istenségnek adott tiszteletadás révén éri el. A szertartás kozmikus erőket szabadít fel, melyek erővel ruháznak fel, így létrehozhatsz bármit, amit kívánsz.

 

A szertartásról általában


A szertartás egy formális gyakorlat. Bizonyos lépések, vagyis rítusok sorozatából áll, melyet kizárólag meghatározott módon szabad elvégezni. Az egyszerűbbik fajtájánál elég egy varázsszó kimondása, de lehet hosszadalmas, egy vagy több órát igénybevevő, formális folyamat is. ha egy szertartást helyesen végzünk el, megtörténik a varázslat. Ezért megfelelően kell felkészülnünk bármilyen jellegű szertartás előtt.

Ez egy egészen egyszerű szertartás, melyet bárki elvégezhet. Mindegy, hogyan végzed, a lényeg, hogy a szertartás minél egyszerűbb és átláthatóbb legyen. Ha fejben a megfelelő célokkal végzed, könnyen és erőlködésmentesen elérheted céljaidat.


A szertartás kellékei


A szertartást lehetőleg valamilyen személyes térben végezd. Ez lehet a szobád is, de figyelj arra, hogy ne zavarjanak meg, és legyen olyan tiszta, amilyen csak lehet. Az első számú kellék a mágikus oltár. Szinte bármit lehet használni erre a célra, egy kis asztal - szilárd, sima felülettel is megteszi. A lényeg, hogy amikor a szertartást végzed rajta, kelet felé nézhess. Borítsd be az oltárt (asztalkát) fehér anyaggal. Helyezz el két fehér gyertyát az oltárod mindkét végére. Szükséged lesz még füstölőre is, amely hatékonyan tisztítja a szobát, és megteremti a mágiához szükséges rezgéseket. És ami a legfontosabb: szükséged lesz az ingára, amit az oltár közepére kell elhelyezned.


Az inga


A PENDULUM, vagyis inga, egy cérnán, láncon vagy zsinóron függő aprócska súly. Sokan a jegygyűrűjüket fűzik a cérnára, de a zsinegre akasztott gemkapocs is megteszi. A számodra megfelelő inga mindig az, amelyhez vonzódsz, melyet könnyű tartani, illetve használni. Legjobb eredményre mindig akkor számíthatsz, ha először egy kicsit gyakorolsz. Legtöbben az író kezüket használják ingázásra, de két kézzel is gyakorolhatsz. Ám az első próbálkozásokat mindig jobb kézzel végezd, ha jobb kezes vagy, illetve ballal, ha balkezes.

Ha ülve kényelmesen érzed magad, könyökölj az asztalra, a cérnát vagy a láncot szorítsd hüvelykujjad és mutatóujjad közé finoman. Kizárólag a könyököd érintkezhet az asztallal, vagyis sem a hasad, sem a másik kezed nem érhet hozzá még véletlenül sem. Nézzen lefelé a tenyered, az inga pedig tőled nagyjából 35 cm-re legyen. Vigyázz arra is, hogy kezeidet és lábaidat NE keresztezd, mert így nemcsak magadat véded le, de az ingát is sikeresen lezárod, és emiatt nem fog megfelelően működni.

Lendítsd az ingát előre és hátra, hogy hozzászokj a mozgáshoz. Hagyd, hogy az inga különböző irányokba lendüljön ki. Finom köröket is írj le szándékosan. Ha ráéreztél az inga mozgására, szabad kezeddel megállíthatod. Mikor már mozdulatlan, kérdezd meg, mely mozgás fogja jelenteni a pozitív választ, vagyis az „igen”-t. A kérdést hangosan, vagy magadban is kimondhatod. Az inga általában azonnal reagál, és választ is ad, eleinte – ha még soha sem ingáztál -, eleinte időbe telhet, míg az inga reagál a kérdésedre.

Az inga négyféleképpen válaszolhat: oldalra, előre és hátra lendülhet, kör alakban foroghat az óramutató járásával megegyezően, vagy ellenkezően. Első lépésként az „igen” válasz mozgását jegyezd le. Ezt követően a „nem”, a „nem tudom”, és a „nem akarok válaszolni” reakciók mozgásait. Ezek a válaszok valószínűleg életed végéig változatlanok maradnak.

 

Előkészületek


Fürödj vagy zuhanyozz le a szertartás előtt. Gondolkodj a kérdéseken, amiket fel akarsz tenni. Ha túl sok van belőlük, érdemes őket leírni.


A rituálé


Gyújtsd meg a bal oldali gyertyát, majd rögtön ezután a jobb oldalit. Fogd a füstölőtartót, és magasra tartva, az óramutató járásával megegyezően járd körbe az asztalt. Vedd kézbe az ingát, és tedd a bal tenyeredbe, majd fektesd rá a jobb kezedet, majd mindkettőt emeld vállmagasságba. Mondd a következő szavakat:


„Áldásodat kérem az ingámra. Engedelmedért imádkozom, hogy igaz és őszinte válaszokat adjon a kérdéseimre. Kérlek, védelmezd az ingámat, és itasd át egyetemes szeretettel. Köszönöm!”


Most pedig elérkezett az ideje, hogy az inga segítségével válaszokat szerezz a téged érdeklő kérdésekre. Kezdd a legkevésbé fontosakkal, és ha sok a kérdés, írd le az inga válaszait. Amennyiben nincs több kérdésed, helyezd vissza az ingát az asztalra. Itt az ideje, hogy megköszönd a négy arkangyalnak a támogatást és a védelmet. Képzeld magad elé az arkangyalokat, és köszönd meg nekik, hogy segítettek abban, hogy megkapd kérdéseidre a válaszokat.

 

Richard Webster - Varázsolj az ingával!
(Bioenergetic Kiadó)

Szinte hihetetlen, hogy egy olyan egyszerű tárgy, mint egy darab zsinóron függő súly, valóságos csodákra képes! Az inga hatásos eszköz, ráadásul elég kicsi ahhoz, hogy bárhová magunkkal vigyük, és segítségével tudatalattink mélyére lássunk.

Könyvében Richard Webster leírja, milyen szempontok alapján válasszunk magunknak ingát, vagy hogyan készíthetjük el akár mi magunk. Megtanítja annak helyes használatát, és számtalan gyakorlattal segíti megszerzett ismereteink elmélyítését.

Bemutatja többek között, hogyan lehet az inga segítségünkre a döntéshozatalban, az elveszett tárgyak megtalálásában, egészségügyi problémák megoldásában, céljaink megfogalmazásában vagy lelki fejlődésünkben. Azt is megtudhatjuk, hogyan használhatjuk az ingát annak érdekében, hogy megtaláljuk ideális társunkat, rátaláljunk hivatásunkra, kapcsolatba lépjünk tudatalattinkkal, megismerjük előző életeinket.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL