SZÓRAKOZÁS

Terhes sztárok címlapon

Szerző:
Szabó Anna
Ritka kevesen mondhatják el magukról, hogy terhességük alatt alig pár kilót szedtek fel. A sztároknál sincs ez másként, és ha lehet, meg is mutatják magukat – testüket – a nagyvilágnak. Az már más kérdés, mennyit kellett – ha egyáltalán – retusálni a képeket.


Azért persze az sem mellékes, hogy okos taktikai húzás részükről egy magazinfotózást elvállalni terhesen, pláne akkor, ha a címlapra is ők kerülnek. A legtöbb esetben ugyanis ezen időszak alatt hanyagolja őket nemcsak a média, hanem a szakma is, és hát egy kis hírverés nekik mindig elkel. Íme azok a hírességek, akik bevállalták!

Demi Moore 

Annie Leibovitz volt az a szerencsés, aki lefényképezhette 1991-ben a Vanity Fair megrendelésére. Demi Moore ezen a képen már 7 hónapos terhes volt második lányával Scott LaRue-val. A színésznőnek egy kérése volt csupán, ami meglepő módon nagyon könnyen teljesíthető: legyenek fehérek a logón kívüli feliratok. De azért arról se feledkezzünk el, hogy Demi volt az első, aki pocakosan meztelen címlapfotót vállalt.

 

Cindy Crawford 

1999 júniusában szerepelt a topmodell, Cindy Crawford. Ekkor már alig volt hátra pár hét, hogy megszülje első gyermekét Presleyt.

 

Christina Aguilera 

Gyönyörű bőrdzseki mögé rejtette testét Christina Aguilera, amikor 2008-ban a Marie Claire címlapján felfedte bájait. Persze ez a ruhadarab is csak egy vezető divatház darabja lehetett, ugyanis a Christian Louboutin jegyezte.

 

Britney Spears 

 

A tiniként még - valószínűleg leginkább menedzserei hatására – a szüzesség dicsőítéséről híres Britney első terhessége váratlanul érkezett 2006-ban, épp egy turné kellős közepén. Igaz, meztelenül, épp csak egy nyakláncban pózolt a Harper Bazaar címlapján, de meglehetősen illedelmes és visszafogottan.

 

Britney második dobása 

Az ártatlanság már semmi esetre sem mondható el második terhessége idején készített címlapfotójáról: piros pöttyös bikiniben, piros nyalókat nyalogatva…

 

Monica Bellucci 

A világhírű olasz színésznőt több okból is nagyon kedveljük. Az egyik, hogy külsejét tekintve igazi időt álló szépség, és nem hagyja elrontani azt, mindenféle divatot követve. A mindig elegáns Monica Bellucci 2010-ben is tartotta magát elveihez, amikor is második gyermekével terhesen az olasz Vanity Fair borítóján jelent meg fehérneműben.

 

Miranda Kerr 

Az ő neve két okból is ismerősen csenghet: irigylésre méltó modellkarriert futott be, melynek megkoronázásaként Victoria’s Secrets fehérneműben pózolhatott. Másrészt pedig ő az a nő, aki teljesen elcsavarta Orlando Bloom fejét. Tőle várt gyermeket, amikor 2010 decemberében a W magazin címlapján pózolt.

 

Eva Herzigová 

Hiába változott meg az elmúlt két évtizedben, nekünk, mindig is a kerek idomaival hódító csodamelltartó modell lesz. Leendő anyaként 2006-ban láthattuk viszont – szintén az olasz – Vanity Fair borítóján.

 

Claudia Schiffer 

A német topmodellt top okból is érdekes számunkra. Egyrészt, mert a hazájában megjelenő Vogue címlapját választotta a rengeteg felkérés közül. A képeket nem más készítette, mint a tervezőgéniusz, Karl Lagerfeld, aki örök múzsájának tartja Claudiát. A 2010 júniusi lapszámban a harmadik gyermekével várandós Claudia arról is beszélt, milyen fontos a terhesség és az anyaság kapcsán, hogy mindig elégedettek legyünk, és pozitívan álljunk problémáinkhoz

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL