FÉSZEK

Teremts szerelmes hangulatot!

Szerző:
Szabó Anna
Ha van nap, mikor nincs értelme spórolni a romantikus díszítőelemekkel, az éppen február 14. Összeállításunkból megtudhatod, miként teremtheted meg a kellő szerelmes pezsgés alapjait.


Úszó magnólia

A már önmagában is gyönyörű virágfejnek nincs szüksége egyéb cicomára. Csak nézd, miként bővül el légiesen buja megjelenésével, ahogy úszik a víz tetején az alacsony edénykében.

 

 

Luxus ebédlő

Az előzőtől eltérően egy díszítő elemekben tobzódó, így a giccsparádé határát súroló ebédlét mutatunk. Igaz, ehhez bizony már vaskosabb pénztárca is szükségeltetik. A képen egy gospel énekesről készült kép (nem repró), a székek ikonikus történeteket mesélnek el kárpitjaikon, XVI. Lajos korabeli stílust utánozva.

 

 

Édes rózsaszín

Nem is oly rég – pont egy héttel ezelőtt – bemutattunk néhány szobabelsőt, melyben a pink, a piros és a fehér dominált. De miként is mehetnénk el, a lányok szívéhez oly kedves szín mellett, ha már a romantikáról esik szó. A lilás rózsaszín első hallásra durva lehet falszínként, de a képen látható nappali a legjobb példa, miként lehet még a legvadabb színeket is ellensúlyozni a megfelelő ellenpólusú színek és formás bútordarabok kiválasztásával.

 

 

Csinos darab üléshez

Mármint egy mutatós széken megpihenni, elmerengeni a világ dolgain… de jó is lehet az. Szép, ami szép, meg kell hagyni, nekünk a több emeletes gyertyatartó is tetszik, ám nem vagyunk róla meggyőződve, hogy órákig megtudnák rajta maradni a kényelmi szempontok hiánya miatt.

 

 

Reggeli két személyre

Sötét is, zöld is – ennek ellenére tökéletes hely lehet a reggeli kettecskén való elfogyasztására. Ennek oka, hogy a mély barna konyha bútor, a banán pálma levelek, és a homokot idéző padló egy egzotikus tengerparti szigetet idéz. Már csak a forró hangulatot kell megteremteni!

 

 

Hihetetlenül selymes

Számomra az álom hálószoba, nem is feltétlenül színe miatt. Puha és eszméletlenül selymes anyagok, óriási ágy, és kellemes virág minták. A párnák pedig folyamatosan csatára hívogatva pihennek, mely után, ha kifáradtál, további hancúrozásokkal töltheted az időt fekvő helyzetben.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL