SZÓRAKOZÁS

2011-ben is BB Party

Szerző:
Szabó Anna
Újév, és egy régi jó szokás: 2011-ben is ismét BB Party! 2010 utolsó bulija fergetegesre sikerült. Lemaradtál a decemberi buliról, de a következőt nem szeretnéd elmulasztani? Köszöntsd velünk az új évet Beauty Boutique módra!

 

Csinosabbnál csinosabb lányok, és jóképű úriemberek gyűltek össze december 16.-án a fehérvári úti UP!The Club-ban, hogy részt vegyenek a Beauty Boutique évzáró buliján. És milyen jól tették, hogy eljöttek! Szemet gyönyörködtető divatbemutató – Nagy Noémi Naomi Prieston kollekciójának bemutatása -, és egész estés szépségsziget várta őket! A fodrászok, sminkesek és körmösök a vendégek szépülésén dolgoztak, és érdeklődésben nem volt hiány! Amíg a hölgyek szépültek, az urak koktélokat kortyoltak, és kipróbálhattak jó néhány okos telefont is!

Nem buliztad ki magad szilveszter napján? Gyere, és koccints újra a barátaiddal nálunk!

Újévköszöntő Pótszilveszteri buli január 14-én!

Várunk mindenkit a Lánchíd pesti hídfőjénél, 5 csillagos szállodák gyűrűjében, elegáns környezetben, Budapest egyik legexkluzívabb szórakozóhelyén, a CREOL BAR-ban! A divat szerelmesei újra egy helyen!

Asztalfoglalás: 06-30/303-7585

Amit kínálunk: sok csinos lány, klassz pasik, szépségsziget – ahol sminkesek, fodrászok és körmösök várnak, hogy még szebbé varázsoljanak – extrém fűzők divatbemutató show!

Az abszolut hangulatról háziasszonyaink: Daniludisz Niki és Kárpáti Anett gondoskodnak Zizi közreműködésével.

Ígérjük, nem fogsz csalódni! Egy kis ízelítőért látogass el a BB party oldalára, és nézd meg a decemberi fotókat a galériában. És ha már ott vagy: ne felejts el regisztrálni – ha még nem tetted meg eddig – mert a bulit bb klub kártyával látogathatod ingyenesen, soron kívül!

További információért, és fotókért látogass el a Beauty Boutique weboldalára >>


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL