ANGYALISKOLA

Spirituális útmutatás Arieltől

Szerző:
Szabó Anna
Ariel a Plútó angyala utat mutat a lelki és spirituális ügyekben. Nem kell félned, hogy elveszel a káoszban, ha Arielre bízod magad.

 

A mai időkben úton útfélen szellemi vezetők, spirituális tanfolyamok és megannyi ilyen témájú könyv áraszt el bennünket. Mindenki keresi önmagát, a boldogságot és a lehetőséget a lelki fejlődésre. A baj csak az, hogy rengeteg a kuruzsló, nem elég érett terapeuta, hamis próféta. Néha egy-egy segítő nagyobb bajt csinál, ahelyett, hogy gyógyítana. Ebben a nagy káoszban nem könnyű kiigazodni, és megtalálni a megfelelő szellemi vezetőt. Az angyalokban azonban feltétel nélkül megbízhatsz, ők tudják a dolgukat, hiszen az emberi lét felett állnak.

Előkészületek

A lelki és spirituális fejlődés színe a mályva és a lila, fő kristálya pedig az ametiszt, mert ez kapcsolja össze az alvilágot a túlvilággal, és más dimenziókkal vagy valóságokkal. A szerencsekő Arielhez kötődik, a levegő angyalához. Ha van ametiszted, fogd a kezedbe, amíg Ariel szeretetét és oltalmát kéred. Hívd segítségül Arielt, ha úgy érzed spirituális útmutatásra van szükséged. Mondd a következőt: „Ariel, Ariel, Ariel, segítségedet kérem, hogy biztonságban fejleszthessem lelki és spirituális képességeimet. Irányítsd a lila erejét a harmadik szememhez, mert szeretném fejleszteni intuitív képességeimet, amely terelgeti a képességemet. Kezedbe teszem a lelkem.”

Ariel a föld, a levegő és a Plútó uralkodó angyalaként ezt a lila légző gyakorlatot javasolja még a hatodik érzék fejlesztésére, mert segít a spirituális tudatod tágításában.


1. Vedd kezedbe az ametiszt szerencsekövet, ha van, mert a meditáció alatt beprogramozhatod.

2. Hunyd le a szemed, és lélegezz mélyeket a színtiszta hófehér energiából, kilégzéskor pedig fújd ki a negatív érzéseidet és lazíts.

3. A következőképp könyörögj Arielhez: Ariel, Ariel, Ariel, juttasd el hozzám a mágia és a misztérium ibolyaszínű sugarát. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

4. Most képzeld, hogy ezt az ibolyaszínű fényt lélegzed be, és minden egyes lélegzetvétellel mélyebbre jut benned, eltölt lila energiával.

5. A lábaidon keresztül küldd a fényt a földbe, majd felfelé a koronacsakrádon keresztül a levegőbe, hogy kapcsolatba lépj az alattunk és fölöttünk elterülő világgal is.

6. A fényt küldd a homlokod felé (a harmadik szemedhez), mert ez a testünk spirituális energiaközpontja.

7. Mondd: „Ariel, Ariel, Ariel útmutatásodat és szerető oltalmadat kérem. A lila sugárral erősítsd meg a lelki tudásomat. Mutasd meg, miként fejleszthetem a hatodik érzékemet és tágíthatom a spirituális tudatomat. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.”

8. Várd Ariel útmutatását, ami érkezhet azonnal, vagy akár véletlenek formájában, és vezeti tetteidet.

9. Mindig eldöntheted, hogy követed-e az Ariel által javasolt utat.

10. A szerencsekövet, ha használtál, tartsd magadnál, amíg rendbe jönnek a dolgaid.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL