DIVAT

Az ősz romantikája

Szerző:
Szabó Anna
Az ősz mindig magával hoz egyfajta nosztalgikus hangulatot, aminek jellegzetes romantikája van. Ezt az érzést próbálták most megragadni a divattervezők.

 

Holt költők társasága

Mintha egy irodalmi klubban járnánk…A lányok lezser és poetikus öltözete legalábbis erre utal. Egy kicsit talán elvont és alternatív minden ruhadarab, de az összhatás akár egy költőnőé. A ruha magas szárú cipővel diáklányos és vagány.

Modern romantika

Fodrok és csipkék szegélyezik a modern romantika jegyében tervezett tunikákat. Az ingnek hosszú, de ruhának rövid tunika mindig visszatér a palettára, bármi is legyen a trend.

Dobd a válladra

A kardigánt dobd a válladra, a pulóverből pedig bújjon ki a vállad. Így leszel egyszerre lezser és nőies. Egy puha kötött pulcsi is lehet szexi, ha engeded, hogy lecsússzon a válladról, nem igaz? A lila és szürke színek külön és együtt is megjelennek az idei kollekciókban.

A kendő alap darab

Ha egy kendőd a nyakad köré tekersz, máris van egy jellegzetes, kissé elvont hangulata az öltözetednek. Ezért választották a tervezők a legfontosabb kiegészítőnek a rojtos kendőket. A lila szürke kombináció itt is dominánsan jelen van.

Ragadd meg a stílust

A modern romantikának nincsenek alap szabályai. Egy fodros mini ruha épp úgy megfelel ennek a stílusnak, mint egy póló mellénnyel, vagy egy csavart mintás kötött kardigán.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL