ANGYALISKOLA

Mi a lelki tudatosság

Szerző:
Szabó Anna
A november a Skorpió hava, melyhez a titkok bolygója a Plútó tartozik. A Plútó uralkodó angyala Ariel megmutatja, hogyan hatoljunk át a tudatalattink burkain, megfejtve valódi önmagunkat.

 

Itt az ideje eldöntened, hogy mit akarsz kezdeni az életeddel. Foglalkozz az adottságaiddal és hozd felszínre azokat. Ariel nagyobb lelki tudatosságot ad neked, továbbá jó hatással lehet a lelki fejlődésedre, és a spirituális tudatosság növelésére.

Ariel fogja a kezed

Ariel angyal segít neked abban, hogy lelki fejlődésed tovább haladjon, és be tudd építeni életedbe azokat a tapasztalatokat, melyeket már megszereztél. Sokan vannak ugyanis úgy, hogy elméleti szinten nagyon jól tudják és értik, hogy mi történik velük, mit kellene tenniük, hogy boldogabbak legyenek, mégsem tudják alkalmazni és helyesen felhasználni a megszerzett tudást a saját életükben. Sokkal könnyebb ugyanis valamit elméleti szinten tudni, mint megvalósítani és valójában megélni. Rengetegen járnak terápiákra is, mégsem érzik a változást az életükben. Pontosan ugyan ezért, mert a lelki fejlődéssel nem foglalkoznak eleget, nem értik, hogy ez egy komoly munka, amire időt és energiát kell szánni. Azt hiszik, elég, ha egy terapeuta gyógyítja őket, pedig az igazi munka csak ezután jön. A valódi belső munka, amikor nap, mint nap foglalkozol azzal, hogy gyógyítsd a lelkedet, hogy megtaláld igazi önmagadat, hogy fejleszd a képességeidet, és növekedj a szeretetben. Ha úgy érzed, neked is nehezen megy az elmélet gyakorlatba való átültetése, akkor fordulj Arielhez segítségért!

Négy könyörgés Arielhez

Az alábbi könyörgések közül bármelyiket választhatod, akár az összeeset is elmondhatod egymás után.


„Ariel, Ariel, Ariel, kérlek, segíts, hogy a megszerzett tudást és tapasztalatot át tudjam ültetni a hétköznapi életembe, és lelkileg tudatosabb életet élhessek. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

„Ariel, Ariel, Ariel, kérlek, segíts abban, hogy minden nap elegendő időt szánjak a lelki fejlődésemre, és ne hanyagoljam el ezeket a fontos dolgokat. Kérlek, segíts, hogy észrevegyem a hibáimat és tudjak rajtuk javítani. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

„Ariel, Ariel, Ariel, kérlek, vezess el ahhoz a terapeutához, aki a leghatékonyabban tud segíteni a jelenlegi lelki problémámon. Kérlek, irányítsd figyelmemet arra a könyvre, amelyben megkapom a válaszokat, melyeket keresek. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

„Ariel, Ariel, Ariel, kérlek, vezess a lelki és spirituális fejlődés útján! A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL