ANGYALISKOLA

Növeld a szerencséd Barkiel angyallal

Szerző:
Szabó Anna
Barkiel angyal elhalmoz téged pozitív energiával, és szerencsét hoz neked. Segítségével könnyebb lesz az életed, és bármit kívánsz, az valóra válik.

 

Barkiel angyal útmutatásaival nem vesztegeted a drága idődet többé azzal, hogy a rossz megoldásokat követed, vagy a rossz emberekben bízol, mert az ilyen körülmények között vesztenivaló akad bőven. Barkiel segít az éleslátásban, a gyors helyzetfelismerésben, és a lehetőségek teljes kiaknázásában. Megmutatja, hogyan küszöböld ki a kockázatot és miként növeld meg a szerencsédet. Hívd Barkiel angyalt az alábbi könyörgéssel: „Barkiel, Barkiel, Barkiel kérlek, segíts! Hozd el nekem a szerencsét, és segíts a helyzetfelismerő képességemben, hogy jobban meg tudjam ítélni a helyzeteket az életemben. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Ragadd meg a lehetőségeket

Ha már jól megy a könyörgés Barkielhez, egy megerősítéssel még rengeteg pozitív energiát fektethetsz abba, amit el kívánsz érni. Most megadunk két példát, ezeket szabadon módosíthatod, de kitalálhatsz egy teljesen újat is. A legfontosabb, hogy minden nap mondd el, mert így az életedbe vonzod a pozitív eseményeket. A szerencse ugyanis nem egy elvont dolog, gyakran ott van körülöttünk lehetőségek formájában, de mi vagy nem vesszük észre, vagy egyszerűen elsétálunk mellette.


Hogy megfelelő dologba vágj bele: „Barkiel, segítségeddel jobban ki tudom számolni a vállalkozásaim emberekkel és projektekkel kapcsolatos kockázatát, ezeket teljesen és tisztességesen kiértékelem, mielőtt elkötelezném magam bármi mellett”.

Hogy felismerd és meg tudd ragadni a lehetőségeket: „Barkiel, határozottan végig fogom gondolni az előttem álló fejlődési lehetőségeket, és nem hagyom, hogy egy is elmenjen mellettem, mert a szívemben megvan az erő, hogy a jó célért küzdeni tudjak.”

Hozd felszínre a rejtett kincseidet

Parasiel a rejtett kincsek angyala a ragyogó fény, mely benned tündököl, a kincs, a valódi tehetségeid és képességeid, amelyekkel a körülmények miatt temettél el magadban. A jó hír az, hogy mindez nem veszett el. A szívedben meg van a tudás és a szeretet, amellyel újra rálelhetsz saját kincseidre. Kérd bátran Parasiel angyal segítségét ehhez, hogy szíved koncentrálni tudjon, mert itt az ideje a felszínre hozni ezeket a kincseket. Legyen hozzá bátorságod, mert ezek teszik lehetővé, hogy új kihívásokat vállalj, amelyekkel szebbé teheted az életed. Mondd ki hangosan: „ Parasiel, Parasiel, Parasiel, szívemmel tudom, hogy eltemettem az adottságaimat, de önbizalomra van szükségem ezek visszaszerzéséhez. Segítségeddel megtalálom, hol rejtőznek a kincsek, és szebbé tehetem az életemet. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL