DIVAT

Új őrület a 'diáklány' trend

Szerző:
Szabó Anna
Idén ősszel a divattervezők fantáziája is beindult az iskolakezdéssel. Úgy döntöttek, most ezt a stílust veszik górcső alá, és egy új fiatalos trendet teremtenek.

 

Rakott szoknya és térdharisnya

Az iskolás lány megjelenés modernebb változata, amikor blúz helyett inget, a kék rakott szoknya helyett pedig kis szürke, vagy fekete minit viselünk. A térdzoknit egy kis egyenes fazonú ruhával is kombinálhatod.

Blúz helyett csipkés fölső

A diáklányos szoknyát variáljuk megint, hiszen blúz helyett csipkés blézerrel is kombinálhatod. Ne feledd, a csipkés ruhák az idei őszi kollekciók meghatározó darabjai lesznek.

Nagyon bájos

Egy kötött kisruha leggingssel és egyszerű vászoncipővel úgyszintén a kislányos báj vonulatát követi. A fodros kis blúzok is tökéletesen passzolnak ehhez a stílushoz.

Sortok és blézerek

A sort és a kiskosztüm együtt fiatalos és vagány, de egy fokkal konzervatívabb a rakott szoknyánál. A kosztümnadrág inggel is nagyon csinos, ha még elegánsabb szeretnél lenni. A szövet mellények is fontos alapdarabjai az idei kollekcióknak.

Légy vagány!

A farmer egyszerűen kitörölhetetlen a diáklányos ruhatárából. Mindenféle fazon divatos, a legújabb azonban a magasított derekú, élére vasalt fazon lesz, de a leggingsek is tartják magukat a toplista élén.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL