FÉSZEK

Többfunkciós bútordarabok

Szerző:
Szabó Anna
Akár egy asztal is rengeteg dolgot rejthet magában… Például újságokat, iratokat. Minden csak a fantázián múlik, ha a tárolásról van szó. Ez pedig egyáltalán nem utolsó szempont kis és nagy lakásban egyaránt.


Éppoly otthonosan berendezhető a kis lakás, mint a nagy. A titok az apró trükkökben rejlik. Ha befektetsz egy olyan bútorba, mely több célt szolgál, máris áramvonalasabbá teszed vele a szobát.

Többek között az ágyneműtartós heverő sokféleképpen felhasználható, akár régi könyveket, az ellentétes évszakhoz tartozó ruhákat tárolhatsz benne, és még ülőkéből is találhatsz tárolóként hasznosíthatót… A TV-állványodon a készülék elhelyezése mellett lehet vitrines, de akár polcos is. És így tovább!

Hidd el, ez csak pár darab a sok rafinált megoldás közül, melyekkel megteremtheted a rendet, a harmóniát, és nem utolsó sorban a helyet otthonodban. Ne feledd nagyon sokan élnek hasonló helyzetben, amivel a tervezők is tisztában vannak!

 

Titkos számítógépasztal

Két előnyős tulajdonsága miatt egyből beleszerettünk: falra szerelhető, ajtói segítségével– a monitortól az egyéb digitális eszközökig – mindent elrejthetsz mögötte.

 

Gondosan rejtett ültetésrend

Engedd meg nekünk, hogy őszinték legyünk: minden családi otthonban kell – még ha nagy is – raktározó hely. Mindig jó, ha kéznél vannak párnák és takarók, mert bármikor betoppanhat egy váratlan látogató, akit ha szívesen látnak, általában éjszakára is marad. A tartalék ágynemű garnitúrának kiváló otthonául szolgálhatnak a tárolós fotelek.

 

Okos ágy

Hihetetlenül praktikus darab: a képen látható ágy példájára, az ágykeretet úgy alakították ki, hogy tároló rekeszeket lehessen az aljába tenni.

 

Rafinált kis zug

Használhatod polcként, konzolasztalként, írószertartóként; illeszthetsz fölé üzenőfalat… Ez nem más, mint egy jól megválasztott cipős szekrény. Bár, ha jobban belegondolunk, nem feltétlenül szükséges benne mindig csak lábbeliket tartanod!

 

Kincseket rejtő pad

A meleg napokat egy időre elfelejthetjük, ilyenkor tesznek jó szolgálatot a szekrények mélyéről előkerülő meleg takarók, plédek.

 

Hivatali szervező

Ki mondta, hogy az irattartókat nem tárolhatod a lábadnál? Többek között erre is kiváló a képen látható asztal, aminek az oldalsó része – amellett, hogy mutatós – számos fontos papírodat, eszközödet elrejtheti.

 

Hatékony szórakoztató központ

A TV-állvány, ami mindent visz! Főként azért jár érte dicséret, mert valóban minden elfér rajta, ami a szórakozáshoz kell: DVD-k, pc- és hagyományos társasjátékok… Miközben elrejti ezeket, rendszerezi is őket.

 

Tiszta dohányzóasztal

Ahogy azt a legelején leírtam: cél a zsúfoltság elkerülése, és a rend megteremtése. Azért esett erre a választásom, mert valóban letisztult darab – formáját és egyszerűségét tekintve egyaránt – de eközben nem kényszerít arra, hogy az újságoknak, távirányítóknak… új helyet keress!


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL