2018. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Őszi tisztító rituálé

Oravecz Nóra

Ha bármikor megszabadulunk azoktól a dolgoktól, amiket már nem használunk, az hozzásegít minket ahhoz, hogy nyissunk az új dolgok felé; hiszen ezzel azt közvetítjük az Univerzum felé, hogy készen állunk az új dolgokra. Lenyűgöző, hogy ez mennyire működik.

 

Sohasem gondoltam volna, hogy egyszer eljön az az idő, amikor már nem a suli kezdés, hanem egy bevásárlóközpont katalógusa emlékeztet arra: „itt van az ősz, itt van újra”. Aztán ezer km/h-val jött a következő gondolatmenet: Te jó ég! Elő kell kotornom a vastag pulcsikat! Néhány órával később más céltudatosan és lelkesen toporgok a gardróbom előtt, majd amint varázsütésszerűen kinyitom, ugyanolyan elánnal esek össze, hiszen a kupi, amit ott találok, egyszerűen felemészt. Jöhet a szelektálás, na meg a két nagy bőrönd az ősszel már használhatatlan ruháknak. Ugye te is így vagy ezzel?

Már órák óta pakolsz, és rájössz, hogy mennyi olyan ruhát tároltál eddig, ami már rég nem szolgál téged. 2 bőrönd és egy szinte üressé vált szekrény előtt ülsz, mint kakas a szemétdombon, majd szemérmesen kapirgálsz is egyet magad előtt akár egy félénk tyúk, és eleresztesz egy „üres a szekrényem, egy darab rongyom sincs” mondatot a párodnak, aki persze összevissza kaparja magát ennek hallatán. Persze jön a reménysugár, meg a vigasz, hiszen ha üres, akkor van indok a vásárlásra, és lesznek újak. Jobbak. Aztán visszatér beléd az élet. Az új iránti vágyakozás pedig magával ragad.


Vonatkoztassunk el egy kicsit…


Az ősz nemcsak a ruhatárunkban idéz elő változást, hanem az életünkben is. Célszerű egy nagytakarítást végezni szeptember elején is otthonodban; meg fogsz lepődni, hogy a tavaszi nagytakarítás óta mennyi lom gyűlt össze. Mennyi olyan dolog, ami nem működik, haszontalan, és csak a „majd jó lesz még valamire”- célt szolgálja. A Feng Shui szerint nem szerencsés elromlott tárgyakat tárolni a lakásban, ugyanis negatív energiákat vonz be - szóval tedd ki a lomok szűrét Egy tiszta lakás a béke kellemes érzetét kelti Ha bárki, bármikor végigcsinálta a „tisztuljunk meg kívül-belül”- rituálét, tudja, miről van szó. Olyan ez, mintha eddig egy nagy súlyt cipeltél volna a hátadon, amitől most megszabadulsz. Ugye ismerős? Hát persze, hogy az…


Tiszta udvar, rendes lakó


Ha bármikor megszabadulunk azoktól a dolgoktól, amiket már nem használunk, az hozzásegít minket ahhoz, hogy nyissunk az új dolgok felé; hiszen ezzel azt közvetítjük az univerzum felé, hogy készen állunk az új dolgokra. Lenyűgöző, hogy ez mennyire működik. De vannak ennél jobb híreim is. Ez a fajta tisztogatás nem csak a tárgyi világban működik, hanem a lelkedben is.

Mielőtt bármit is tennél, az első dolog, amit meg kell tenned: őszintén vedd leltárba azokat a dolgokat, kapcsolatokat, amik már nem szolgálnak téged, és mégis az életed részei. Ezek a kapcsolatok/dolgok még mindig téged szolgálnak? Ha nem, akkor miért nem engeded el őket? Na és mi a helyzet a dühvel, amit akkor éreztél, amikor egyszer ingerülten beszélt veled a főnököd? Persze most sokkal jobb állásod van, attól függetlenül még mindig érzed a haragot és a mérget, amikor erre gondolsz. Ugyanez igaz az expartnereidre, exmunkatársakra, exbarátokra, és így tovább.


Tisztítsd ki magad!


Tisztítsd ki a negatív energiát az életedből, hogy az új, pozitív áramolhasson be. Szabadulj meg a régi sérelmektől, amik már többé nem szolgálnak téged! Hagyd, hogy ezáltal az új emberek be tudjanak kígyózni az életedbe. Ez ugyanannyira egyszerű, mint kitakarítani a ruhásszekrényedet, csak sokkal több szórakozást és előnyt fog jelenteni az életedben!


Speciális őszi tisztító rituálé


Instrukciók


– Csináld hittel, és érezd jól magad a folyamat alatt.
– Ismételd meg egy héten át (7 egymást követő napon át), kezdve vasárnappal, és befejezve szombattal.
– Minden nap ugyanabban az időben végezd.


Kezdd azzal, hogy összeszeded a következő kellékeket


• Piros gyertya vasárnapra, hogy megszabadulj a régi sérelmektől,
• Zöld gyertya hétfőre, hogy tápláld a hitet és a reményt, és megnyisd az utat magad előtt,
• Fekete gyertya keddre, hogy eltemesd a régit,
• Fehér gyertya szerdára, hogy üdvözöld az újat,
• Kék gyertya csütörtökön, a békéért és a jólétért,
• Citromsárga gyertya pénteken, a szerencséért és a boldogulásért,
• Narancssárga gyertya szombaton, az intuíció erősítéséért, és a megtisztulásért.


Amire még szükséged lesz


1. Szerezz be füstölőket a 7 napra a következők szerint:

- Használj levendulát vasárnaptól csütörtökig,
- Rózsát hétfőtől szerdáig,
- Mentolt pénteken,
- És fahéjat szombaton.

2. Különböző színű papírok – post it-ot is használhatsz,
3. Kámfor, kölni, kék papír – forralj fel 8 evőkanál vizet, majd rakd bele a kék papírt és oldd fel a kámfort a kék vízben. Keverd össze a kölnivel és 8 evőkanál tiszta vízzel az előbbi kék löttyöt. Ezt a mixet kell felhasználni a 7 napos periódus alatt.


A hét minden napján, kezdve vasárnaptól a következőket kell tenned


1. Minden nap gyújts meg egy gyertyát a fenti leírásnak megfelelően.
2. A napnak megfelelően gyújts meg egy füstölőt.
3. Vegyél elő 7 db papírt, minden napra egyet. Mindre írd le a dolgokat, amiktől meg szeretnél szabadulni. Légy specifikus. Pl.: "Nem neheztelek többé az exférjemre azért, mert megcsalt." Légy őszinte. Semmit sem szabad kihagynod.
4. Minden nap égess el egy lapot az aznapi gyertyával, ismételve a következő megerősítést:


„A mai nappal hagyom eltávozni a régi félelmeket, bosszúságokat és dühöt. Ezeknek az érzéseknek a helyébe Megbocsátást, Szeretetet és Boldogságot helyezek.”


5. Amikor a gyertya és a füstölő is leégett, vedd elő a kancsót, amiben a kék vizes keverék van, majd helyezd bele az előbb elégetett papír hamuját és a gyertya maradványait. Ismételd el a következőt:


„Elégettem összes félelmemet, haragomat és dühömet, most pedig a víz tisztítja meg őket, így már a hamu maradványa sem birtokolja őket. Megsemmisült a dühöm, így az Univerzumban sem létezik többé.”


6. A 7. napon vedd elő a kék vizes mixet, ahová a maradványokat és az elégetett papírok hamuit tetted, és öntsd ki a bejárati ajtón ismételve a következőt:


„Tiszta szívvel és megújult lélekkel készen állok befogadni az áldást a következő szezonban.”


Jó tudni: Gyertya-kalauz


A spirituális munkát kísérő gyertya égetés történelme hosszú időre nyúlik vissza. A spirituális gyógyítók gyakran használnak gyertyát annak jelentése szerint munkájuk során. Igen, minden szín sajátos jelentéstartalmat hordoz magában – amiről persze sokan nem is tudnak. Zárásképp segítünk eligazodni a gyertyák végeláthatatlan útvesztőjében. Tarts velünk!

• Fehér - Ha nyugalomra vagy spirituális gyógyulásra van szükséged, akkor ezt a gyertyát használd.
További funkció: béke, gyógyulás, egyszerűség, nyugalom, egészség

Zöld – Ha nincs rendben az anyagi életed, ha szerencsejátékot űzöl, ha sikereket akarsz elérni a vállalkozásodban, vagy egy jó munkát akarsz találni, akkor égess zöld gyertyát, ugyanis ő maga a jó szerencse.

Kék – Használd a kék színű gyertyát, ha harmóniára, békére vágysz az otthonodban.
További funkció: elősegíti a jó cél elérését.

Piros – Mivel a piros egy erőteljes szín, így a szenvedélyt, a szerelmet, a testi energiát erősíti.

Rózsaszín - Ha már tudod merre, akkor gyújts meg egy rózsaszín gyertyát, hiszen elősegíti céljaid megvalósulását.
További funkció: szerelem, jólét fenntartás.

Citromsárga – Ezt a gyertyát vallásos imákhoz használják, egyébként a szerencsét szimbolizálja.
További funkció: gyors szerencse, jókedv.

Narancs - Ha szerencsére van szükséged, vagy megváltoztatnád a terveidet, vagy megnyitnád az utat magad előtt, akkor használd ezt a gyertyát.

Fekete –Túl vagy egy szakításon, vagy éppen most váltál? Esetleg olyan kudarc ért, amin nem tudod túltenni magad? Gyújts meg egy fekete gyertyát, hiszen segít megszabadulni a gonosztól,
További funkció: csalódástól való félelem megszüntetése.

Barna- Elveszítettél valamit? A barna gyertya segít abban, hogy megtaláld! Emellett szükség esetén segít közömbösnek maradnod.

Lila – Ha erőre, ambícióra és egészségre van szükséged, elő a gyufával!
További funkció: kontrollál.

Szürke- Elűzi a rossz hatásokat, és stabilitást, békét biztosít a léleknek.Itt a vége, fuss el véle, mondhatnám, pedig még közel sincs vége. Most kezdődik a legjobb rész! Kezdd Te is az őszt a lehető legtisztábban kívül-belül, hogy aztán joggal aggathasd ki a házad falára: Tiszta udvar, rendes lakó.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Melyik a kakukktojás? - Nem olyan egyszerű kitalálni, mint azt gondolnád!

Melyik a kakukktojás? - Nem olyan egyszerű kitalálni, mint azt gondolnád!

Imádtad gyerekkorodban az ilyen típusú játékokat, amikor több lehetőség közül kellett kiválasztanod, hogy melyik nem illik oda? Nem csak a gyerekeké ez a játék, sőt, egyre inkább előtérbe kerül újra a felnőttek világában, akik szeretnék megdolgoztatni az agyukat. Ne hagyd ki ennek és egy remek játéknak a lehetőségét! Találd meg a következő két képen az oda nem illő elemet! 

Tovább »
Válassz egy képet és tudd meg, milyen típusú nő vagy igazából - Meglepő lesz az eredmény!

Válassz egy képet és tudd meg, milyen típusú nő vagy igazából - Meglepő lesz az eredmény!

A vizuális tesztek igencsak pontos eredményeket adnak, melyeket világhírű pszichológusok állítottak össze, és amelyek segítségével kiváló jellemrajz vázolható fel. Viselkedésed, szokásaid és a tudatalatti választásaid ugyanis többet elárulnak rólad, mint hinnéd. Most megtudhatod, milyen típusú nő is vagy valójában. Készen állsz?

Tovább »
Mi bolygatja meg a lelki nyugalmadat a következő hetekben? - A Cirkusz Jóskártya által megtudod

Mi bolygatja meg a lelki nyugalmadat a következő hetekben? - A Cirkusz Jóskártya által megtudod

Az, hogy felbolydul a lelki nyugalmad, nem mindig rossz. Jelentheti, hogy kilépsz egy biztonságos, megszokott környezetből és valami újnak adod át a helyet, vagy valami jó, meglepő, megmagyarázhatatlan történik veled. A Cirkusz Jóskártya által most megtudhatod, milyen esemény zavarja meg a lelki nyugalmadat!

Tovább »

Kalkulátor

Parfümök, illatok aromaterápiával

Engedd be a természetet otthonodba, és készíts néhány illatos parfümöt az aromaterápia segítségével. Válaszd ki, mely illathoz vonzódsz a legjobban, és máris láss neki!

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép