Szabina csodás átváltozása

 

Plusz kilók. Mindig csak a baj van velük. Legalábbis a nők 99%-a így vallja. Ők azok, akik harcolnak ellenük, fogyókúráznak, nem esznek, étvágycsökkentő tablettákat vesznek be marékszámra, így az eredmény mindig ugyanaz.

1 hónap

Metabolic Typing mérés. Heti minimum 3 edzés. Heti 2-3 kezelés mind a budapesti Fogyasztóközpontban, mind a Gyógykozmetikus Szalonban.

Kíváncsiak vagytok az eredményre? Vajon a végső Átváltoztatásra a lányok már elégedetten, és vékonyabban mentek el?

Szeretnéd megtudni? Tarts velünk!


Több száz lelkes jelentkező e-mailjét fogadtuk, majd a választás első alkalommal Radics Szabinára esett, aki 1 hónapon keresztül edzhetett a Griff Squash és Fitnesz edzőjével, Török Krisztiánnal, emellett pedig kipróbálhatta a Fogyasztóközpont és a Gyógykozmetikus kezeléseit. A személyre szabott étrend sem maradhatott el, ebben segítségünkre volt a Szöllősi Szilvi-féle Metabolic Typing mérés.

 

Szabina mért adatai a program megkezdése előtt:
Mell méret:115cm
Derék méret:95cm
Csipő méret:120cm
Lábméret: 39-40-es
Magasság: 164cm
Súly: 103,5kg



Szabina is azok közé a lányok közé tartozik, aki nem elégedett az alakjával, és szinte minden diétát és fogyókúrát kipróbált már. Elmondása szerint, szokott edzeni, ám gyakran eltérül, ha édességről van szó. Sajnos az 1 hónapos programot nem sikerült 100%-ban végigcsinálnia, hiszen 2 hétre lebetegedett, de a változás így is látványos. A számok magukért beszélnek. Szabina 1 hónap alatt 10 kg-ot fogyott.

 

Edzés a Griff Squash és Fitneszteremben

A fogyás egyik sarkalatos pontja a mozgás. Hiszen edzés nélkül nincs fogyás, de hogy mi az, amire még szükség van ahhoz, hogy leadjuk a plusz kilókat? Erről kérdeztem Török Krisztiánt, a Griff Squash és Fitneszterem személyi edzőjét.

Török Krisztián: Önmagában a testmozgás nem segít testsúlyt veszteni, a fogyás elengedhetetlen feltétele a helyes táplálkozás. Fontos hogy alanyunk mennyit edz és hogyan, ugyanis ez a sikeresség 40%-át teszi ki, azt, hogy mit hogyan mikor étkezik, az pedig a sikeresség 60%-a.

Milyen edzéstervet állítottál össze Szabinának?
Török Krisztián: Szabinának olyan edzéstervet állítottam össze, amelynek a törzse a kardió. Ezt minden esetben megelőzte egy kis erősítés. „A” napon pl. felsőtestre edzettünk, „B” napon pedig alsó testre (láb, popsi). Az edzés minimális része volt erősítés, az edzés törzse a kardió volt. A pulzusszámot általában a 60-as és a 80-as tartományon belül tartottuk. Persze volt, amikor ezt feljebb toltuk, és a 85%-os pulzusra dolgoztunk. Ez azért is volt fontos, mert ez a zsírégető tartomány, így adhattunk a keringésnek egy jó nagy pofont.
Szabina konzultált dietetikussal, így az étkezésre csak nagy vonalakban tértem ki. Maximálisan partner volt, mindig megcsinálta azt, amit kértem. Szabinának sajnos volt egy kéthetes betegsége, nála jelentős fejlődést lehet elérni, hogyha rááll és komolyan csinálja.

Szabina a Metabolic Typing-ról:
„Szilvia közvetlen és kedves volt, nagyon jól éreztem magam a mérésen, minden kérdésemre válaszolt. A mérésnek és a beszélgetésnek köszönhetően rádöbbentem, hogy változtatnom kell az életmódomon. Sokat segít, mert ugye „minden fejben dől el”, ez persze nálam is így történt a mérésnek köszönhetően. Étrendet kaptam, miket, hogyan, mivel ehetek, így a fogyás is sokkal hatékonyabbá vált.”

Metabolic typing: A Metabolic Typing egy személyre szabott táplálkozási rendszer, amely mindenkinek saját felépítésének megfelelő étkezési programot kínál. Mivel nagyon különbözőek vagyunk, ezért természetes, hogy mindenki más típusú táplálékokból képes eredményesen energiát nyerni, másféle ételektől hízunk és mindenkinél különböző típusú diéták vezetnek eredményhez.



Szabina: „Krisztián jó fej humoros fiú. Edzéstervének és szakértelmének köszönhetően megszerettem a mozgást. Nagyon sokat segít, hogy mindvégig csinálta velem a különböző gyakorlatokat, megtanította őket helyesen csinálni. A Griff Squash és fitneszterem profi gépekkel felszerelt az edzőterem. Tartotta bennem a lelket, bíztatott. Edzések után mindig frissen és üdén jöttem ki a fitneszteremből, na és persze mindig karcsúbban.”

Ehhez a karcsúsághoz persze sokat hozzátett a megváltozott étrend, és a Fogyasztóközpont kezelései is, melyek segítségével Szabina szervezetéből távozhattak a méreganyagok is.
A szalonban több kezelésen vett részt, elsősorban az Alphamins kapszulát használta, hiszen ez a kezelés rendkívül rövid idő alatt tud látványos változást produkálni. A mikro áramos zsírbontás – megtöri a zsírsejtet- és az infraszauna is megtette hatását. Utóbbit egy különleges koffeines zsírbontó krémmel használta.

Fogyasztóközpont
Alphamins kapszula, avagy a fogyasztás beindítása
: A gép segítségével hő hatásával zsírbontó krémet juttatunk a kötőszövetbe, ahol aztán kifejti hatását, hiszen olyan enzimet termel, ami beindítja a fogyást. Így tehát az Alphamins egyszerre fogyaszt és méregtelenít.
A kezelés ideje: 45 perc



Szabina: Timi és Reni rendkívül aranyosak voltak. A kezelések során kb. 5percenként benéztek, hogy minden rendben van-e, mit érzek. A kezelések után mindig észleltem, hogy hopp, itt egy kis narancsbőr, onnan meg egy kis felesleg tűnt el.

A tökéletes bőr sem utolsó szempont. Ebben volt Szabina segítségére Menakker Anita (Gyógykozmetikus Szalon).

Szabina: Sokféle kezelést kaptam. A kaviár maszktól kezdve – energetizáló -, a 24 karátos kezelésen át, a gyémánt szemcsés kezelésig szinte mindent kipróbálhattam. A bőröm pedig minden alkalommal simább, és puhább lett.

Gyógykozmetikus Szalon
A peeling gyémánt szemcsét tartalmaz, ami nanotechnológiával előállított terápiás gyémánt. A felvitel után negyed órás arc masszázs következik, majd az arany maszk 20 percig volt Szabina arcán.
Az Angel’s skin kezelés, az egy hárommaszkos kezelés, aminek része egy arany maszk, egy kaviár maszk, és egy kollagén szemmaszk. Ez abszolút egy bőrfeltöltő, tápláló kezelés.

 

Sokan betegségre hivatkozva hagyják ki az edzést. Mennyire gátolja egy betegség az edzést?
Hiszen pl. Szabináról tudjuk, hogy több egészségügyi problémával is küzd.

Török Krisztián: Vannak olyan betegségek, mint a pajzsmirigy, aminek a nem megfelelő működése súlynövekedést idéz elő. Persze ha ez gyógyszerrel be van állítva, akkor innentől kezdve nyugodtan lehet edzeni. Előtte is lehet edzeni, csak sokkal nehezebb dolgunk van. Amíg nincs kordában tartva, addig nagyon nehezen tudunk hatást, illetve eredményt elérni.

Szeretnéd Te is kipróbálni a Fogyasztóközpont kezeléseit, a Griff Squash és Fitneszterem gépeit, vagy éppen a Metabolic Typing mérést? Kukkants be a nyereményjátékainkhoz! Ki tudja, talán Te leszel a szerencsés nyertes?

Tarts Velünk, hiszen jövő héten megtudhatod, mit hozott ki az Átváltoztatunk csapat Szabinából!

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL