SZÓRAKOZÁS

A kiegyensúlyozottság 3 titka: pihenés+kényeztetés+feltöltődés, azaz wellness

Szerző:
Szabó Anna
Kevesen vannak, akiket ne kínzott volna még a kimerültség és az ezzel együtt járó fáradtság, kedvetlenség, vagy hasogató fejfájás, feszülő hát, merev nyak.


A mindennapos stresszes és rohanással teli életmód, az örökös időhiány nem engedi, hogy igazán odafigyeljünk magunkra. Pedig egy kis tudatossággal, és a pihenés módjának megfelelő megválasztásával ezek a tünetek csökkenthetők, sőt elkerülhetők.

Kevesen tudják, hogy Budapesttől alig egy órára, Cegléden 4-csillagos színvonalú szállodában a fenti tünetek kezelésére felkészült gyógyászati és wellness centrum segít abban, hogy újult erővel tudjunk szembe nézni a mindennapok kihívásaival.

A szálloda wellness centruma 600 m2-en beltéri élménymedencével, gyógyvizes ülőmedencével és egy nagy pezsgőfürdővel, nyáron napozóterasszal várja a kikapcsolódni vágyókat. A szaunavilágban finn- és bioszauna, gőzkabin, valamint hideg merülő medence és dézsazuhany segít az ellenálló képesség erősítésében.

A fizikoterápia, tangentor kád, szénsavas fürdő, Vichy-zuhany, Kneipp-taposó, vagy akár fitnesztermünk kardio gépei nemcsak gyógy terápiaként hasznosak, hanem betegségek megelőzésre is.

Élvezhetjük a Caracalla pezsgőmasszázs, vagy a testterápiák egyik fantasztikus találmányának, az infrakapszulának jótékony hatását, emellett masszázsok széles skálája járul hozzá a tökéletes feltöltődéshez és megújuláshoz.

 

Akár hétvégi wellness-pihenés, akár többnapos vitaminkoktélos feltöltődés, baba-mama-wellness, vagy a fájó derék vagy hát gyógyulása a cél:
a Best Western Hotel Aquarell****
szeretettel vár Téged is.
Aktuális ajánlatokért tekintsd meg weboldalunkat! >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL