SZÓRAKOZÁS

Felfrissítő Anya-nap május 16-án a Kalandpark Játszóházban

Szerző:
Szabó Anna
„Formabontó- formába-hozó” rendezvénnyel készül a Női Portál és a XVII. kerületi Kalandpark Játszóház - olyan programmal, ami nyitvatartási időben, gyerekek jelenléte mellett, de mégis felnőtteknek szól, az anyáknak, a feleségeknek, a nőknek.

 

„Sok megroskadt, elfáradt, gondterhelt, életörömét picit elvesztett nő jár hozzánk. Fáradtak, és láthatóan nincs már lelkierejük a gyerekkel is játszadozni.
Szeretnénk, ha éreznék a törődést, hogy nem csak és kizárólag a gyerekek a fontosak, hanem a család, amit bizony nagyrészt a nő tesz kiegyensúlyozottá. És nekik sokszor nincs kihez fordulniuk, sokaknak fogalma sincs róla, egy adott gondjára ki nyújthatna megoldást, pedig mindig van kihez fordulni!”

Ebben lesznek valóban mentőangyalok a szakértők, akik a Női Portál jóvoltából vesznek részt a május 16-án, vasárnap 10-17 óráig tartandó programon. Az ő tudásuk elég széles spektrumát lefedi a mai anyákat és nőket foglalkoztató kérdéseknek - legyen szó divatról [stylist, designer], gyereknevelésről [Pozitív Nevelési Tanácsadó], lelki problémákról [kineziológus és angyalmédium], munkavállalásról [Munkaügyi és TB-ellátási szakértő], ők biztosan feltöltik a hozzájuk fordulókat önbizalommal és sok hasznos információval.

A lélek ápolása és a tudás bővítése mellett a test kényeztetése is fontos szerepet kap: az érdeklődők láthatnak (és a vállalkozó szelleműek érezhetnek is) bemutató arckezeléseket a High Care Csabai Center által, kozmetikumokat próbálhatnak ki, valamint egy gyors állapotfelmérés után megtudhatják, hogyan hozhatják formába magukat a strandszezonra.
Minden látogatónak lehetősége lesz igénybe venni pár percnyi felfrissítő, illóolajos kéz- vagy talpmasszázst.
Profi sminkmesterünk segítségével remek tippeket és gyakorlati útmutatást kaphatnak a hölgyek.
Aki még nem ismerné, most kipróbálhatja a Weleda gránátalmás kézkrémét, és otthonában letesztelheti a Színfogó kendőt. A kismamák Baba Magazint, Anyák Lapját vihetnek el átlapozgatni.

S míg az anyák kivirágoznak a(z általában zsúroknak otthont adó) termekben, a gyerkőcökre vidám és játékos kedvű csapat vigyáz, arcfestővel, lufihajtogató bohóccal felvértezve.

A gyerekek játékidejére a szokásos árak vonatkoznak, az anyukáknak a szolgáltatások és termékek ingyenesen igénybe vehetők!

A játszóház megismeréséhez látogass el weboldalunkra!

 

Érdeklődni a 06 1 253 56 22-es telefonszámon és a kalandpark17@jatszohaz.net e-mail címen, illetve személyesen a rákoskeresztúri Kalandpark Játszóházban (1173 Budapest, Kaszáló utca 47.) lehet.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL