MÁGIA

Kérd Fekete Sára áldását és mindent megad neked, amit kívánsz! – Cigánymágia

Fekete Sára, avagy Kali Sara, Szent Sára a romák védőszentje. Hivatalosan nem avatták sem szentté, sem boldoggá, de a cigányok közt óriási tiszteletnek örvend. Ám Fekete Sára boldogan segít bárki másnak is. Végezd el ezt a könnyű szertartást, kérd az áldását és teljesíti a vágyaidat! Ezt a gyors és igencsak szép cigánymágiát, akárki elvégezheti!

Itt a lehetőség, hogy valóra váltsd vágyaidat! Ha bőségre, egészségre, vagy szerelem vágysz, fordulj bátran Fekete Sárához, aki bárkinek szívesen segít. Természetesen akármi mást is kérhetsz tőle, amire épp szükséged van. Kövesd az alábbi cigánymágia lépéseit és ha szerencséd van, az istennő kegyeibe fogad és megsegít téged! Ha valamiért mégsem tenné, annak bizonyára jó oka van és lehet, hogy előbb egy fontos leckét kell megtanulnod. Ez majd kiderül azután, hogy elvégezted a mágiát, hiszen az is lehet, hogy már másnap teljesülnek a céljaid!

Kellékek

7 fekete színű gyertya

Piros színű virágok

Ajándék az istennőnek (ételek, italok, édességek, esetleg egy kis pénz)

Egy kép az istennőről (opcionális)

Fahéj vagy vanília füstölő

A varázslat menete

Csütörtök vagy pénteki napon a legcélszerűbb elvégezni a varázslatot növő hold idején, de bármikor máskor is fordulhatsz hozzá, mikor segítségre van szükséged.

Tedd az oltárodra a piros színű virágokat és esetleg az istennő képét. Helyezd a közelébe a neki szánt áldozati ajándékot. Ezután gyújtsd meg a kör alakban elhelyezett gyertyákat és a füstölőt.

Helyezkedj el kényelmesen és ürítsd ki az elmédet. Koncentrálj arra, hogy kikapcsolódj. Vizualizáld a vágyadat, mindazt, amit szeretnél. Képzeld el, hogy már megtörtént veled.

Mikor eléggé elképzelted, mondd el ez igét:

„Jóságos Fekete Asszony, kinek aranyból van a szíve, dicsértessék a neved, mert gondoskodsz mindannyiunkról. Hallgasd meg ennek az esendő léleknek imáját, ki hozzád fohászkodik segítségért! Hozz fejemre annyi bőséget, amelyből vígan élhetem az életemet és etethetem családomat, de még leendő unokáimat is. Adj nekem jó egészséget, hogy még sokáig élvezhessem az élet örömeit, sokáig lehessek még szeretteimmel és dicsérhessem nevedet. Add, hogy mindezt ne egyedül tegyem, hanem nagy családban a szeretteimmel és ehhez add mellém azt a szerető kedvest, aki a sírig kitart mellettem. Védj meg minket a bajtól, kerüljön el bennünket minden ártalom. S ha elfogadod, úgy szeretettel adom neked csekély ajándékomat. Váljék örömödre, váljék egészségedre! Úgy legyen.”

Ezután ha szeretnéd, még elmondhatod saját szavaiddal a kívánságodat.

Miután végeztél, lásd, hogy az istennő beborít aranyfénnyel és megáld téged. Kellemes melegség és biztonságérzet önthet el. Tudd, hogy vágyaid teljesülni fognak.
A felajánlott ajándékot lehetőség szerint másnap add át olyannak, aki valóban rászorul, de akár egy szent helyen is hagyhatod adományként.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL