KÖZÉRZET

Élelmiszerfüggőség és sóvárgás - Vajon mit próbál üzenni ezzel a lelked?

Gondolkodtál már azon, hogy egyesek miért vágynak inkább édességekre, semmint sós ételekre? Vagy miért kívánsz meg olajos és zsíros ételeket, ha túl stresszes vagy? Biztosan érdekel, és szeretnéd tudni, hogy amire vágysz éppen, mit árul el a lelki állapotodról. Most megmutatjuk!

Az élelmiszerfüggőség nem csupán arról szól, hogy torkos vagy és mohó, hanem mindez mélyen gyökerezik, hiszen te is a teljességre, boldogságra vágysz. Legközelebb, ha sóvárogsz valami után, kérdezd meg magadtól, „Mi az, amire igazán szükségem lenne ebben a pillanatban?”, és lehet, hogy a válaszon meg fogsz lepődni. Élelmiszerfüggőséggel több milliárd ember küzd szerte a világban. Ebben a cikkben most megvizsgáljuk a 3 legcsábítóbb ételt, és holisztikus szempontból közelítjük meg a dolgokat.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Zsíros ételek utáni vágy

A máj dolgozza fel a zsírt, amit elfogyasztasz, és számos hagyomány szerint a belső erő szimbóluma. Emellett a napfonat csakra ugyanott található, ahol a máj, és ez is olyasmi érzésekhez kapcsolódik, mint a belső erő és a belső lelki szomorúság (szorongás, keserűség, féltékenység). Így, azok az emberek, akik zsíros ételek után sóvárognak, lényegében belső erőre vágynak, és gyakran szenvednek az alacsony önbecsülés, és az alacsony önértékelés érzésétől.

Lehetséges lecke: tanuld meg szeretni önmagad, hisz ez létfontosságú, amikor megpróbálod visszanyerni belső erődet. Hogyan beszélj és hallgass úgy, hogy eközben nem értékeled saját jó tulajdonságaidat? Hogyan lehetnél úgy hiteles, ha még önmagad sem vagy képes szeretni? A legnagyobb tanulság, ha a zsíros ételek után vágyódsz, hogy megtaláld a kapcsolatot ahhoz, hogy visszaszerezhesd saját veleszületett belső erődet. Egy másik módja, hogy fejleszd belső erődet és önbecsülésedet, ha lelkesedsz újra valamiért, vagy ha éppen spirituális és lelki gyakorlatokat végzel.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL