KÖZÉRZET

10 olyan étel, melynek fogyasztása kellemetlenül erős testszagot eredményez

A szaglás az egyik legfontosabb, az orr az egyik legnagyszerűbb érzékszerved. Egyes kutatások szerint szaglás útján választasz partnert is. Teljesen nyilvánvaló, hogy amit megeszel, befolyásolja a tested illatát is. Most megmutatjuk azokat az élelmiszereket, amelyek könnyen kellemetlen testszagot eredményezhetnek. Tényleg az vagy, amit megeszel!

Ez a 10 étel rettenetesen kellemetlen testszagot eredményez:

4. Káposzta

A brokkoli, a karfiol és a káposzta sok oxidációs retardert tartalmaz. Ám emellett sok kén is található bennük, ami kellemetlen szagot eredményezhet. A kén lebomlása során kellemetlen szagú anyagok keletkeznek, amelyek hosszú órákon át érezhetőek, és akár gyulladást is okozhatnak. Nem szabad persze elhagyni a káposzta fogyasztását, de mindig ellenőrizd az étrendbe beiktatott mennyiségét.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL