PÁRHOROSZKÓP

NÉZD MEG, HOGYAN ILLESZ ÖSSZE PÁRODDAL!

NŐ HOROSZKÓPJA:
FÉRFI HOROSZKÓPJA:

OLVASS TOVÁBB!

KÖZÉRZET

Tévhitek a női mellről - Avagy hogyan lassíthatod az öregedést?

Melleink a kor előrehaladtával egyre megereszkedettebbé válnak. Ezt az elkerülhetetlen folyamatot több tényező befolyásolja, például a dohányzás, a genetika, a drasztikus súlyvesztés, vagy az életkor. Akár már fiatal korban is elkezdődhet, de szerencsére léteznek praktikák, amik segítségével tovább megőrizhetjük feszes formájukat. Most leromboljuk a legelterjedtebb mítoszokat, és hasznos tanácsokkal gazdagodva vehetjük fel a harcot a lógó mellek ellen.

SZÓRAKOZÁSEzt a 11 szót szinte kivétel nélkül, mindenki rosszul írja le – Még te is?

Egyeseknek zsigerből megy a helyesírás, mert odafigyeltek rá az iskolában, sokat olvasnak, kötődik a szakmájukhoz vagy egyszerűen csak jó képességekkel vannak megáldva. Annyi bizonyos, hogy a helyesírás tanulható. Ám ha nem mostanában vetted elő a nyelvtanleckét a gyermekeddel, akkor érdemes kicsit megtornáztatni az elmédet. Te hogy írnád a következő 11 szót?

EZOTÉRIAVálassz egy angyali kiscicát, hogy megtudd, milyen törvények szerint éled az életedet

Ha érdekel az angyali világ, és hiszel a létezésükben, akkor minden bizonnyal befogadod a segítségüket, figyeled az általuk küldött jeleket. Időnként azonban az angyalok a természeten keresztül üzennek, és bármilyen furcsán hangzik, a közvetítő ebben az esetben egy kiscica is lehet. Miért? Mert a cicák a saját törvényeik szerint élnek.

SZÉPSÉG

A 30 napos frizura kihívás - Hogyan lehet hosszabb és dúsabb a hajad mindössze 30 nap alatt?

Mindenki szeretne fényesebb, dúsabb és hosszabb hajat, hiszen a haj öltöztet, befolyásolja arcunk megjelenését. A haj egy év alatt 12-15 centimétert nő - a szervezet második leggyorsabban növekvő szövete. Mégis, mindannyiunknak szembe kell néznie bizonyos hajproblémákkal. Most megtudhatod, hogy melyek a legjobb módszerek a haj erősítésére és a növekedés serkentésére.

KÖZÉRZET12 dolog, ami a testeddel történik, ha minden nap fogyasztasz halolajat

A halálesetek egyharmada szív- és érrendszeri betegedésekhez köthető. Az orosz lakosság nagy része azonban soha nem hallott a szívvel kapcsolatos problémákról. A titok egy olyan termék, amelyről mindenki hallott már, méghozzá a halolaj. A halolaj pótolhatatlan zsírsavakat tartalmaz, mint például az omega-3 és az omega-6, melyek segítik a szívünket egészséges állapotban tartani.

EZOTÉRIAMit kell tenned annak érdekében, hogy meggyógyuljon a lelked? – Húzz egy lapot, és Pio Atya elárulja

Pio Atya egy rendkívül különleges ember volt, aki hosszú éveken keresztül viselte magán a stigmákat. Amíg élt, rengeteg csodát tett, gyógyított, és az is előfordult, hogy egyszerre két helyen jelent meg. Valósággal olvasott az emberekben, pedig nem ismerte őket. Ha valaki, hát ő biztosan tudja, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy végre kigyógyulj a testi vagy lelki bajodból!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL