HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Március 6. - Március 12.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Vízöntő

Számodra ez a hét a döntések hete lesz. Minden szőnyeg alá söpört és újonnan érkező kérdést meg kell válaszolnod a héten. Természetesen a döntések tetteket is vonnak majd maguk után. Jól érzed, ez a változások előszele és nem tudod tovább húzni az időt. Maga a sors fog a döntésekre rákényszeríteni. Minden megkérdőjelezik körülötted, a munkahelyed és a szerelmi életed is. Annyit segíthetünk, hogy valószínűleg a párkapcsolat lesz a könnyebben orvosolható, ahol talán egyszerű őszinte beszélgetés is sokat segítene. A szinglik esetén egyértelműen ki fog derülni, hogy eddig rossz helyen keresték a szerelmet!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL