HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Március 6. - Március 12.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Bika

A héten több kis meglepetésre is számíthatsz az Univerzumtól, adj értük hálát! Ugyanakkor arra is felhívja a figyelmedet, hogy megint többet foglalkozol másokkal, semmint magaddal, így persze, hogy aztán szívod a fogadat, hogy sehol sem tartasz az önmegvalósítás útján. Ez érvényes rád a munkahelyeden, de a szerelmi életedben is, ahol folyamatosan próbálsz a párod kedvére tenni. Ha nem próbálsz meg tenni ez ellen, csak zokszó nélkül tűrsz, előbb-utóbb a kapcsolatod issza meg a levét. Viszont szó se róla, a munkahelyeden a napokban érdemes odatenned magad és bátran kihasználni a jó kapcsolataidat, mert most ezek hozhatják meg a kívánt előrelépést.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL