HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Február 27. - Március 5.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Nyilas

Igazán szerencsés és több tekintetben is kedvező hét elé nézel. Egy felől mert nem várt pénz állhat a házhoz, amit mindenképpen fektess olyanba, amitől jól érzed majd magad és ami közelebb vihet a titkos céljaid eléréshez. Néha a saját igényieddel is kellene törődnöd, nem csak a másokéval. Más felől olyan meglepetések is várnak rád, minthogy jó hír hallasz és egy régóta nem látott ismerősöd is visszaköszönhet az életedbe. A héten igazán úgy érezheted, hogy az égiek a kegyeikbe fogadtak és sok aprósággal igyekeznek majd megörvendeztetni. Egyedül a párkapcsolatodban lehetsz szeszélyes, ami viszont egyszerre lesz veszélyes is, főleg ha a birtoklási vágyaddal párosul.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL