HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Február 27. - Március 5.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Rák


Mostanában figyelmetlen és szórakozott leszel, ami csak növelni fogja a hibázási faktorodat. Nem csak hibákat ejtesz, de még el is felejtesz majd fontos dolgokat. A munkahelyeden ezzel könnyen magadra haragíthatod a feletteseidet, de még a barátaidat is megsértheted. A héten sajnos több ilyen kínos helyzetben is lesz részed. Ellenben a jó hír az, hogy a szinglik számára új szerelem ragyog fel, a párban élőknek pedig romantikus hetük lesz, és ez megmagyarázza az előbb leírt várható kellemetlenségek forrását. Kivételesen nagyszerű időszakot élhetsz meg. Egyedül arra figyelmeztetnek a csillagok, hogy még így is maradj éber, mert a legváratlanabb helyzetben érhetnek a lelkedet megviselő támadások!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL