Sebes patak

 

A sebes patak azt jelenti, hogy egy kíváncsi ember vagy, aki szereti magának/magában megtalálni a válaszokat. Szeretsz felfedezni és kipróbálni új dolgokat. Bár szeretsz új emberekkel találkozni, mégis jobban érzed magad, ha egyedül lehetsz a gondolataiddal. Szereted felfedezni a téged körülvevő világot, és érezni a Földdel és a természettel való kapcsolatot. Szereted az állatokat, és ők is téged.  A nyugodt és meleg energiád miatt a barátaid először hozzád fordulnak, ha megértésre vágynak. Nagyon fontosak számodra a kapcsolataid, és eléggé szentimentális vagy. Remekül gondját viseled a birtokodnak és az otthonodnak.

Jövő: A sebes patak a fejlődés és a mozgás szimbóluma. Hamarosan lehetőséged nyílik majd kitágítani a látószögedet egy nagyon szokatlan módon. Ez lehet egy új barát, vagy még ennél is több, úgyhogy figyelj, hogy ne szalaszd el a lehetőséget!

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL