ANGYALISKOLA

5 üzenete van számodra Október Angyalának! -Ideje átvenned őket!

Elérkezett az Október és most már Barbiel uralkodik, aki az őszinteség és a spiritualitás angyala. Ideje átvenned a neked szánt 5 üzenetét, illetve jó tanácsait, bölcsességeit a hónappal kapcsolatban, hogy mire érdemes figyelned, avagy megtenned ahhoz, hogy maximálisan kihasználd az október hónap nyújtotta energiákat!

Békítsd meg a holtakat

Nem csak az a fontos, hogy te magad békére lelj az ősszel, és hogy megszabadulj minden hátráltató elemtől, hanem az is, hogy a holtakkal is ki legyél békülve. Éppen ezért, ha van rokonod, akivel haragban váltál el, vagy nem volt jó a kapcsolatotok, a hónapban megteheted, hogy rendezed vele a viszonyodat. Azért is, hogy az illető békében nyugodhasson és persze, hogy te is békében élhess. Mert nehogy az hidd, hogy a halott kapcsolatok már nem hatnak ki az élők életére.

Ha pedig rendben voltak az elhunytakkal a kapcsolataid, akkor pedig emlékezz meg róluk, kérd az áldásukat és mutasd ki te is az irányukba a szeretetedet. Meg fogod látni, még pozitívabban alakul majd az életed, ha elhunyt rokonaid is támogatnak odaátról.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL