ANGYALISKOLA

3 jel, hogy a Gonosz meg akar kísérteni, hogy tévútra csaljon - Angyali útmutatás

Szerző:
Szabó Anna
Az angyalok már jól ismerik az Ördög és a démonok trükkjeit, tudják milyen eszközökkel próbálják meg időről időre elcsábítani az embereket, hogy bűnbe vigyék, vagy tévútra csalják őket. Az őrangyalok és a többi angyal fáradhatatlanul védelmeznek bennünket és emellett azzal kívánnak neked segíteni, hogy elárulják azt az 3 jelet, mely szerint a Gonosz meg akar kísérteni!

 

Amióta csak létezik a Gonosz, ő és a csatlósai igyekszenek ártani az embereknek, tévútra csalni, rosszba vinni őket, hogy előbb utóbb megszerezzék a lelküket vagy meggátoljak magasabb rendű céljaik elérésben, nehogy véletlenül jót tegyenek. Mint mikor Jézust vagy menet rendszerint a szenteket megpróbálták elcsábítani.

Hála az Égnek az angyalok keményen dolgoznak ellenük és lehetőség szerint időben értesítenek téged valamilyen módon, csatornán keresztül, ami által elkerülheted a bajt, de sajnos nem mindig tehetik meg. Valamikor neked kell észrevenned a bajt. Ezért annyiban segítenek neked, hogy elárulják, mi az a 3 dolog, amire figyelned kell, mikor meg akar kísérteni a Gonosz!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL