REJTÉLY-MISZTIKA

Az 5 borzasztó és megtörtént ördögűzés, amit valaha is elvégeztek

A sötét erők démonai, még maga a Sátán is folyamatosan igyekszik egy gazdatestet találni, amelyben képesek lehet itt élni köztünk. Bár nem minden megszállást valódi démon vagy a Sátán okozza, de már jó néhány igazolt esettel rendelkezünk, amikor bizony alaposan megizzadtak a hit emberei, hogy visszaküldjék őket a testből oda, ahonnan jöttek. Ez az 5 a leghitelesebb és legparásabb egyszerre!

Clara Germana Cele

1906. A 16 éves Clara egy natali, Dél-Afrikában található településen lakott, és egy keresztény iskolában tanult. Aztán ki tudja miért, senki se tudta megmondani az okát, de Clara imádkozni kezd a Sátánhoz. Napokon át semmi eredménye nem volt látszólag, aztán észrevette a családja, hogy egyre szokatlanabb a viselkedése.

Egyszer csak irtózni kezdett a vallási tárgyaktól, sőt, a szent tárgyak érintése fájdalommal töltött el, és több olyan nyelven is képes volt beszélni, amiket még csak nem is ismerhetett. A környezetét sikerült a legjobban lesokkolnia, mikor minden erőfeszítés nélkül kitalálta a gondolataikat, és titkos eseteket mesélt el a környezetében levők múltjából. Egyszóval minden jel arra mutatott, hogy Clarát megszállták.

Az apácák, akik náluk Cele családnál jártak, rémülten mesélték, hogy Clara lebeg a levegőben, és állatias hangokat képes kiadni. Hamarosan felkereste két pap a családot és nyomban neki láttak az ördögűzésnek. Clara fojtogatta az egyik papot, ráadásul több szemtanú előtt is bemutatta levitáló tudományát, mikor a szentírásból olvastak fel neki. Az űzés két napot vett igénybe, de végül sikeresen kiűzték a lány testéből a gonoszt.

Ha ismerős volt a történet némely részlete, az azért lehet, mert ez a sztori szolgált inspirációként az Ördögűző c. filmnél.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL