REJTÉLY-MISZTIKA

7 ember, aki eladta a lelkét az Ördögnek

Mindenki halott már Faustról vagy olyan történetekről amelyekben az emberek pénzért, hatalomért, szerelemért, jólétért, tudásért vagy természetfeletti képességéért de fittyet hányva lelki üdvösségükre, elpasszolják a lelküket érte az Ördögnek. Előszedtünk a történelemből néhány ilyen „megtörtént” vagy csupán kitalált esetet, hogy mindenki jót okulhasson belőle.

{KEPGALERIA}

II. Szilveszter Pápa (945 – 1003.12.05)

II. Szilveszter Pápa volt korának legtanultabb embere. Jól értett a matematikához, a csillagászathoz és a mechanikához. Ő hagyta jóvá az olyan találmányokat, mint a hidraulikus orgona, ingaóra és bevezette az arab számok használatát Nyugat Európában. Ő maga is írt könyveket, matematika, természettudomány, zene, teológia és filozófia témakörökben. Szilveszter volt az első francia pápa és minden bizonnyal a X. század legjelentősebb alakja is.

Ámde halála utána olyan pletykák röppentek fel, hogy szuper intelligenciáját, zseni mivoltát az Ördöggel kötött paktumnak köszönheti. Az se vált a javára, hogy rendszeres kapcsolatot tartott fenn az arab világ tudósaival.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL