EZOTÉRIA

Válassz egy atlantiszi pecsétet

Szerző:
Szabó Anna
Az atlantiszi pecsétek olyanok, mint egy különleges, gyorsírással rögzített ima. Bármilyen kérést megfogalmazhatsz, a megfelelő pecsét megrajzolásával beteljesülése nem várat sokáig magára.

 

A pecsétek használatával könnyen és gyorsan kapcsolatba kerülhetsz az atlantiszi angyalokkal. Kérésed villámgyorsan a lehető legjobb helyre kerül. Az atlantiszi pecsétek nagy hasznodra lehetnek szerelmi bánat, anyagi gondok, egészségügyi problémák esetén és még megannyi terv és álom beteljesülésénél. Csak annyit kell tenned, hogy felrajzolod az atlantiszi pecsétet egy papírlapra, és az adott problémára, vágyadra gondolsz.

Hogyan működik

Ismerjük az atlantiszi angyalok neveit, és a rájuk bízott különleges feladatokat. Ez a tudás részben ősi hagyományokból származik. A pecsétjelek és a színek, melyekkel megrajzoljuk azokat, egy különleges kommunikáció felvételt biztosítanak az angyalokkal. Olyan, mint egy villanykapcsoló, amely szabaddá tesz egyfajta erőt.

Így készítsd:

Elkészítéséhez minden alkalommal állíts fel három fehér gyertyát háromszög alakzatban. Középen helyezd el azt a papírt, amelyre a pecsétet festeni akarod. Gyújtsd meg a gyertyákat az alábbi sorrendben: középen fent, majd balról, és végül jobbról a következő szavak kíséretében:

1. A Bölcsesség angyala nevében, aki megvilágítja életünkben a sötétséget.

2. A Hatalom angyala nevében, aki a szükségünket és szenvedésünket legyőzi.

3. A Szeretet angyala nevében, aki a mi vigaszunk és támaszunk, mert a szeretetnél nagyobb erő nincsen.

Egy kis ideig gondolj elmélyülten az angyalokra, majd összpontosíts a kérésedre. Ezután rajzold meg a pecsétet. Miután elkészültél, tedd ki az otthonodban jól látható helyre, vagy hordd magadnál, amíg be nem következik a változás.

Természetesen nem mindenkinél működnek a pecsétek, és nem lehet bármilyen kérést teljesíteni, de az, amelyik a lelkedet valóban megérinti, annál érdemes próbát tenned.

Válassz egy atlantiszi pecsétet és kattints rá!

 

 

  

  

  

  

 

 

 

ezotéria asztrológia jóslat kártyajóslás jósda atlantisz
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL