OrangeWays

 


Eleged van a szürke hétköznapokból? Szeretnéd látni Európa nagyvárosait? Legyen szó bármiről: üzleti útról, városnézésről, kirándulásról, ha velünk utazol, nem csalódhatsz. Mi segítünk, hogy az utazásod is élmény legyen. Magyarországon elsőként és egyedülállóként azt tűztük ki célul, hogy az emberek/utasok véleményét gyökeresen megváltoztassuk a buszozásról.

Vadonatúj komfortbuszainkkal luxus körülmények között juthatsz el velünk Európa nagyvárosaiba, kedvező áron. Kedves és szakképzett utaskísérőink gondoskodnak arról, hogy kényelmed maximális legyen. Az út során meleg italokat, kávét, forró csokit szolgálnak fel neked, hogy még jobban érezd magad, mikor velünk utazol.

Szeretnéd meglátogatni Bécset? Szerezd meg a 6. helyezést, és utazz el Bécsbe másodmagaddal az Orangeways jóvoltából!




7 ok amiért érdemes velük utazni

1. Menetrend szerint közlekedő járatok: nem kell tovább gondolkodnod, hogyan juss el Európa nagyvárosaiba. A buszok előre meghatározott időben, pontosan indulnak és érkeznek. A repülővel ellentétben nincs be- illetve ki- checkolás, így az utazási idő összességében rövidebb, mintha repülővel utaznál.

2. Online foglalási rendszer: otthonról, kényelmesen intézheted foglalásodat. Nem kell sorban állnod és még azt is eldöntheted, hova ülsz a buszon. Gyors, kényelmes, olcsó megoldást kínál.

3. Utaskísérő: az utazás során (Magyarországon egyedülállóként) kedves, szakképzett utaskísérő gondoskodik arról, hogy kényelmed maximális legyen. Bármilyen problémád, kérdésed adódik az út során, készséggel áll rendelkezésedre. (Segít a beszállásnál, a csomagjaidat gondosan elhelyezi)

4. Multimédiás szolgáltatás: a felszállást követően minden utas saját fülhallgatót kap, melyet a multimédiás egységbe csatlakoztatva használhat. Ennek segítségével mindenki saját maga döntheti el, hogy DVD-t néz (hallgat), vagy rádiót hallgat.

5. Meleg ital: az utazás során az utaskísérő kávét, forró csokit, capuccinot szolgál fel az utasoknak térítésmentesen. Lehetőség van a menükártyán lévő üdítő megvásárlására is a buszokon, ráadásul jóval olcsóbban, mint akármelyik buszpályaudvari büfében.

6. Kényelem és luxus körülmények: "Már amikor megláttam a buszt, tudtam hogy ez nem olyan lesz, mint amit megszoktunk. Hatalmas, gyönyörű. Kecsesen begurult a megállóba. Kicsit mindenkinek tátva maradt a szája." Röviden és tömören foglalta ezt össze egy OrangeWays-es utas. A busz kényelmes, dönthető bőrülésekkel rendelkezik, feledteti a buszozásról kialakult képet. LCD tévékkel felszerelt vadonatúj, minden igényt kielégítő buszokkal szállítják az utasokat. Néhány buszon már tesztelik a WIFI szolgáltatást, így csak egy laptop szükséges ahhoz, hogy az út során is internetezhess.

7. Kedvező árak: ezek után felmerülhet benned, hogy mindennek ára van. Ám ez az ár még ezen szolgáltatások mellett is versenyképesebb bármelyik más szolgáltatónál. Náluk tényleg csak a színvonal magas, az ár komfortos.

Ne maradj le róla, próbáld ki Te is! Láss többet a világból!

Ha többet szeretnél tudni
az OrangeWays útjairól, látogass el
hivatalos weboldalára!
Tovább >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL