Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Szuperfogyás? Lehetséges!

 


Játssz velünk adventi játékunkon és nyerd meg a négy darab 50.000 Forint értékű fogyasztóbérlet egyikét!
Tovább a kérdőívhez! >>
 

 

A Hyperminceur koncepció most a piacon található legjobb technikákat ötvözi, a megfelelő problémához a legjobb megoldást ajánlja, mely optimalizálja a fogyást.

A Hyperminceur egyben kínálja a fogyókúra programot, a feszesítést, a narancsbőr elleni kezeléseket, valamint a relaxációs pakolásokat és masszázsokat.

Mi a Hyperminceur szalonban kapható kezelések jellegzetessége?
Mindenekelőtt ingyenes állapot felmérést végzünk azoknál, akik először járnak szalonunkban. Megmérjük a testsúlyt és felvesszük a méreteket, ennek alapján egyénre szabott programot állítunk össze, ha szükséges speciális étrenddel kiegészítve. A diéta nem erős, viszont vendégeinknek javasoljuk, hogy hetente legalább kétszer valamilyen aerob mozgást végezzenek legalább fél órán keresztül.

A hatékony kezeléshez heti két alkalom javasolt, attól függően, a vendég hogyan tudja időrendjébe a kezeléseket beilleszteni. Az ajánlott alkalom 16, de lehet ennél kevesebb és több alkalmat tartalmazó bérletet vásárolni. A kezelés alatt, amennyiben a vendég az általunk javasolt kúrát betartja, egy hónap alatt 5 kilogrammot veszít súlyából, illetve a centiméterekben mérhető fogyása több ruha méret lesz.

 

A kezelés 3 szakaszból áll:

Az előkészítő szakasz a kúra 20%-át teszi ki amikor is megkezdjük az átstrukturálást, ezt ultrahang és Phytomer méregtelenítő kezeléssel kezdjük, ez gyakorlatilag a mélyrétegben lévő zsírszövetek fellazítását szolgálja ebben a fázisban dolgozunk ultrahanggal, infra-elektrolípolizissel, valamint nyirokmasszázs géppel.. A második fázis a zsírszövetek elfogyasztása, ez teszi ki a kúra 60%-át, Cellu M6 géppel és mechanikus kezelésekkel gyakorlatilag összetörjük a fellazított zsírszövetet és folyékonnyá téve a nyirokrendszeren keresztül eltávolítjuk. A kezelés ezen szakaszában nagyon fontos, hogy a vendég megfelelő mennyiségű folyadékot igyon, mert a méreganyagokat és a lerakodott zsírszövetet így hatékonyabban tudjuk a szervezetéből eltávolítani. A harmadik szakasz a kúra 20%,-a ekkor stabilizáljuk a az elért eredményt és feszesítjük a bőrt és kötőszövetet izomstimulátorral és nyirokmasszázzsal. A kúra folyamán folyamatosan nyomon követjük a kilóban és a centiméterekben elért fogyást, ha az nem megfelelő, a kúrát, illetve a vendéget próbáljuk a megfelelő irányba terelni. Az nem titok hogy a gépek nem misztikus eszközök, fontosak segítenek , de az igazi cél a gépek mellett az életmódban történő változás, és hogy vendégeink legalább kétszer egy héten csak magukkal tudjanak relaxált környezetben foglalkozni.

 

Hol tudja mindezt elérni?

HyperMinceur Karcsúsító Szalon
Budapest VII. kerület, Károly krt 23..
Telefon: 06-13/422-950 vagy mobil: 06-20/936-5064

HyperMinceur francia Karcsúsító Szalon
1036 Budapest, Bécsi út 53-55.
Telefon: 06-1-387-3611 vagy mobil: 06-20-521-4985

Hyperminceur Alakformáló Szalon
X kerület Fehér út 3. Cédrus Bevásárlóközpont 1 emelet(Örs vezér térnél)
telefon 431-68-60 mobil 06305505938

Hyperminceur Karcsúsító Szalon
Debrecen, 4024 Liszt Ferenc u.4.(Fórumtól 1 perc) Mobil: 06-30-622-6544

Még több információ a szuperfogyás oldalán!
Tovább >>



SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL