5-ös érzékenységi szám

 

5-ös érzékenységi szám

Harmonikusan: Kellemesen tudod magad érezni a tőled teljesen különböző emberek társaságában is, és bennük is ugyanezt az érzést kelted. Mindenkinek szimpatikus vagy. Képes vagy alkalmazkodni nagyon eltérő vérmérsékletű emberekhez is. Közeli kapcsolataidban azonban félsz a visszautasítástól, ezért szereted próbára tenni és analizálni mások érzéseit.

Passzívan: Nehezen tudod elengedni azokat a kapcsolataidat, amelyek felett eljárt az idő. Ragaszkodsz a megszokás és a kényelem miatt. Nem szeretsz változtatni, érzelmi téren kissé vaskalapos tudsz lenni. Legrosszabb esetben teljesen hideggé válsz, és hajlamos vagy néha kihasználni, majd otthagyni az embereket. Olykor rideg és kegyetlen lehetsz. Nem vagy képes élvezni az életet és a tapasztalataidból sosem tanulsz.

Eltúlozva: Nem szeretsz érzelmileg túl közel lenni másokhoz. Általánosságban véve félelmet kelt benned a közelség. Hajlamos vagy félreérteni mások érzéseit. Talán, mert te mindig olyan őszinte vagy, talán túlságosan is az. Másokról is ugyanezt feltételezed. Mások pedig olykor színlelnek, vagy játszanak az érzésekkel. Ezt sosem fogod megérteni.

Vissza a számokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL