ANGYALISKOLA

Örömhozók

Szerző:
Szabó Anna
Ők az Univerzum gyermeki lelkei, feladatuk, hogy életben és egészségben tartsák a benned lakozó belső gyermeket. Megesik, hogy valaha élő gyermekek voltak, akik nagyon fiatalon mentek el, de gyakoribb, hogy soha nem éltek emberként.

 

Magas, könnyed és örömteli rezgéseik vannak, és nagyon közel állnak a természethez. Azon szorgoskodnak, hogy megakadályozzák, hogy túl komolyan vedd önmagad és a bajaidat. Visszatartanak attól, hogy belesüppedj saját nyomorúságodba.


Nevetésre bírnak


Az örömhozók a legváratlanabb pillanatokban bukkannak fel, amikor egód hatására szenvedni kezdesz. Amikor nincsenek távlataid, és elszigetelődsz. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy minden fájdalmat te magad gerjesztesz. Vannak olyan pillanatok, amikor tényleges kihívásokkal, fájdalmas veszteségekkel kell szembe nézned, ezekben az esetekben angyalaid és gyógyítóid melléd szegődnek majd. Ezek az elbűvölő lelkek is felbukkannak ilyenkor, hogy mulatságos tréfáikkal tereljék el a figyelmedet a fájdalomról. Legszívesebben azonban akkor jelennek meg, amikor egód átveszi az uralmat, vagy amikor nem vagy képes egyensúlyt teremteni az életeden, például túl sokat dolgozol. Az örömhozók a munkamánia ellenségei, igazi ellenszerei ennek a rút szenvedélynek. Legkedveltebb módszereik közé tartozik, hogy beküldik hozzád a gyermekeidet, vagy háziállataidat, akik játszani, nevetni szeretnének. Így vesznek rá egy kis lazításra, pihenésre. De más eszközökhöz is nyúlhatnak, hogy felkeltsék a figyelmedet, különösen az mulattatja őket, ha sikerül rávenniük, hogy kinevesd magad. Abszurd helyzeteket teremtenek, melyeken kénytelen vagy mosolyogni.


Hol találkozhatsz velük?


Az örömhozóknak csupán egy céljuk van: segítenek felülkerekedni önmagunkon, és emlékeztetnek arra, milyen csodálatos is az élet. Amikor azt látod, hogy egy kisgyerek egymagában nevetgél, biztos lehetsz abban, hogy a szoba telis-tele van örömhozókkal. A nevetés az ismertetőjegyük. Ha szívesen találkoznál velük tömegesen, akkor menj olyan helyre, ahol sok a házi kedvenc, vagy a gyerek. De egymagadban is képesek megnevettetni. Egyik kedvenc tréfájuk a tárgyak elrejtése, gyakran az orrunk elé. Előfordult már veled, hogy a reptér felé sietve nem találtad a kulcsodat, vagy az útleveledet? Jártál már úgy, hogy a színházban az előadás előtt két perccel idegesen keresgélted a jegyeket, miután az egyik zsebed csücskében találtál rá? Ez bizony az örömhozók műve. Csak azt akarják sugallni, hogy ne aggódj, a végén úgyis minden jóra fordul. Egyszerűen csak szórakoznak veled, hogy megkönnyebbülj. Mindezt azért teszik, hogy kiszakadj kicsit az őrült pörgésből. Ha odafigyelsz, meghallhatod, ahogyan ezekben a pillanatokban is rajtad kacagnak, ahogyan körbe-körbe rohangálsz. Vedd őket észre és nevess te is!


Vedd észre az ajándékokat

{HUSVET2009}


Segítségükkel kapcsolatba kerülhetsz mindazzal, ami boldoggá tesz. Elcipelnek hobbi, vagy játékboltba, táncórára, színjátszó körbe, vagy utazási irodába, ha szüntelenül halogatod a nyaralás megszervezését. Eszedbe juttatják, hogy nyugodtan menj el bringatúrára, kezd el az üvegfestő tanfolyamot, vagy olvass el egy jó könyvet: érezd jól magad lelkiismeret furdalás nélkül. Kezd el őket észrevenni, és értékeld az igyekezeteiket. Minden nap hívd őket magadhoz. Kérj tőlük ajándékokat, és engedd meg nekik, hogy segítsenek eszedbe juttatni, hogy soha nem éri meg elveszíteni a humorérzékedet. Mivel bolondos kópék, számíts a meglepetésekre is. Ha érzed a jelenlétüket, mondj köszönetet! „Örömhozók, hálával tartozom mindazért, amivel a nap folyamán megajándékoztok. Köszönöm Nektek.”

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL