2018. február 18. - Bernadett
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 18. - Bernadett
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Láss a lelki szemeiddel

Herceg Petra

Ha megtanulod a lelki szemeiddel szemlélni a világot, felfedezheted a rejtett összefüggéseket és lehetőségeket, így sokkal sikeresebbé válhatsz az életben. A lelki érzékelés segítségével teljesen megújul az életed, kreativitásod pedig szárnyra kap.

A látszat ellenére az Univerzum a különböző frekvenciákon rezgő tiszta tudatosságból épül fel. A fizikai dolgok csupán látszólag szilárdak és külön állóak, valójában rendkívül nagy sebességű mozgásról van szó, amelyek képesek megteremteni a szilárdság illúzióját. A fizikai minőség a legkevésbé pontos információforrás, épp ezért nem szabad kizárólag ezekre hagyatkozni a következtetések levonása, vagy a döntéshozatal során. Az élet ennél jóval több.

A szellemi világ frekvenciái

A fizikai és a szellemi világ frekvenciái nagyon eltérőek. Ez utóbbi leginkább az elme segítségével érzékelhető és tapasztalható meg, csak megfelelően kell edzeni a tudatot és a figyelmet. Annak érdekében, hogy ráhangolódj ezekre a rezgésekre, először is tudomást kell venned a téged körülvevő különleges energiákról. Ez először kicsit furcsának tűnhet, de a képzelőerőd és némi koncentráció segítségével meglepően egyszerűvé válik majd a dolog. Kezd a hozzád legközelebb álló emberekkel, mondjuk azokkal, akikkel nap, mint nap együtt élsz, vagy dolgozol. Próbáld megérezni és körülírni a lelküket.

Próbáld ki!

Ahhoz, hogy érzékelni tudd a körülötted lévők energiáját, egyszerűen hunyd be a szemed, és hagyd, hogy szíved átvegye az irányítást a tudatodtól. Aki veleszületett empátiával rendelkezik, azonnal megérti majd, miről beszélek, hiszen elég valószínű, hogy már nem egyszer ráhangolódott a körülötte zajló élet rezgéseire, habár még nem teljesen érzékeli azokat lelkeknek. Ha sikerült a szívednek átadni az irányítást, akkor kezdj el összpontosítani egy adott személyre, és engedd megérezned egyedi rezgéseit, beleértve szellemi vezetőinek, őrangyalainak is a rezgéseit. Fogalmazd meg, mit érzel, lehetőleg fennhangon, hiszen minél többször fejezed ki magad szóban, annál erőteljesebbé válik tudatosságod. Meglátod, rengeteg pozitív élményben lesz részed, ha fejleszted a lelki érzékelést.

Tedd jobbá az életedet

Egyszer egy bevásárlóközpontban nézelődtem, amikor úgy éreztem, a legjobb barátnőm a közelemben van, noha tudtam, hogy elutazott síelni. Nagyon intenzíven érzékeltem a jelenétét, így hátra fordultam, hogy megnézzem, nincs –e mögöttem. Miután ott nem láttam, folytattam a vásárlást. Pár perc múlva meghallottam a hangját, épp jött ki az egyik üzletből. Kiderült, hogy csak másnap utazik, így beugrott még pár dologért a bevásárlóközpontba. Úgy megörültünk egymásnak, rég nem találkoztunk. Az egyik ismerősöm pedig új munkahelyet talált magának ugyanezzel a módszerrel. Válása után nagyon beszűkült az élete. A gyereke mellett csak részmunkaidős recepciós állást tudott vállalni. Szeretett volna színesebb, izgalmasabb életet. Először megfigyelte, hogy közvetlen főnöke szelleme tompa és nehéz, depresszív energiája pedig rá is rossz hatással van. Arra is figyelmes lett, hogy a házukban élő egyik szomszédjának a lelke nyitott, a szíve könnyű és végtelenül derűs. Ezt korábban nem vette észre, pedig már három éve szomszédok. A szomszéd pozitív energiája iránt érzett vonzalma arra ösztönözte, hogy szóba elegyedjen vele. Több jó hangulatú beszélgetés követte egymást, míg egyszer elhívta őt egy pókerpartira, amelyet havonta egyszer tartott a lakásán. Ott aztán találkozott egy fogorvossal, aki épp új recepcióst keresett hatalmas belvárosi rendelőjébe. Azzal, hogy megérezte a többiek energiáját, új barátokra tett szert és új munkahelyre lelt két hónap leforgása alatt.

Azzal, hogy tudatosan kezdesz foglalkozni először a saját, majd mások szellemével, boldogabbá, nyugodtabbá és biztonságosabbá válhat az életed. Ennek hatására olyan pozitív változások történnek, melyekre már régóta vágysz. Csak figyelj, és legyél nyitott. Most rajtad a sor!

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Felismered az állatokat a nyomaik alapján? - Lássuk, mekkora állati nyomozó vagy!

Felismered az állatokat a nyomaik alapján? - Lássuk, mekkora állati nyomozó vagy!

Azt vallod, hogy igazi állatbolond vagy? Akkor gyere és törj Ace Ventura babérjaira, mutasd meg mekkora állatmániás vagy és hogy ott rejlik-e benned Sherlock Holmes is a remek megfigyelő képességeivel! Vajon képes vagy minden állat lábnyomát felismerni?

Tovább »
Melyik napra esett a születésed? - Árulkodik személyiséged kardinális pontjairól

Melyik napra esett a születésed? - Árulkodik személyiséged kardinális pontjairól

A személyiségjegyeinkre sok minden hatással van, ezek közül az egyik az, hogy amikor megszülettünk, éppen milyen nap volt. Valóban meg vannak benned e tulajdonságok? Esetleg a párod születésének napja hogyan befolyásolhatja a leendő kapcsolatotokat? Keresd ki, melyik napon születtél, majd olvasd el a jellemzést magadról, és a jelenlegi vagy jövőbeni párodról!

Tovább »
Érzelmi sebeid vannak? - Gyógyítsd be az őket 5 lépésben!

Érzelmi sebeid vannak? - Gyógyítsd be az őket 5 lépésben!

Életünk során számos érzelmi és pszichológiai trauma ér bennünket. Ezek múltunk részei, és tudatosan talán nem is gondolunk rájuk. Ám hatásuk valóságos: a negatív hangulat, az ok nélküli érzelmi kitörések okozói. Olyan cselekvésre sarkalhatnak, melyeket később megbánunk és szégyelljük magunkat. Lehetséges ezeknek a sebeknek a begyógyítása? Igen, még pedig 5 lépésben. 

Tovább »

Kalkulátor

Várandós kismamák kalendáriuma

A babavárással új, izgalmas korszak kezdődik minden nő életében – az örömteli várakozás és a váratlan felfedezések időszaka. Kalkulátorunkból megtudhatod, hétről hétre hogyan fejlődik a kisbaba és mi történik az anyuka szervezetében.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Némerthné Győry Mária

Pszi sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Némerthné Győry Mária

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép