2017. november 21. - Olivér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. november 21. - Olivér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Láss a lelki szemeiddel

Herceg Petra

Ha megtanulod a lelki szemeiddel szemlélni a világot, felfedezheted a rejtett összefüggéseket és lehetőségeket, így sokkal sikeresebbé válhatsz az életben. A lelki érzékelés segítségével teljesen megújul az életed, kreativitásod pedig szárnyra kap.

A látszat ellenére az Univerzum a különböző frekvenciákon rezgő tiszta tudatosságból épül fel. A fizikai dolgok csupán látszólag szilárdak és külön állóak, valójában rendkívül nagy sebességű mozgásról van szó, amelyek képesek megteremteni a szilárdság illúzióját. A fizikai minőség a legkevésbé pontos információforrás, épp ezért nem szabad kizárólag ezekre hagyatkozni a következtetések levonása, vagy a döntéshozatal során. Az élet ennél jóval több.

A szellemi világ frekvenciái

A fizikai és a szellemi világ frekvenciái nagyon eltérőek. Ez utóbbi leginkább az elme segítségével érzékelhető és tapasztalható meg, csak megfelelően kell edzeni a tudatot és a figyelmet. Annak érdekében, hogy ráhangolódj ezekre a rezgésekre, először is tudomást kell venned a téged körülvevő különleges energiákról. Ez először kicsit furcsának tűnhet, de a képzelőerőd és némi koncentráció segítségével meglepően egyszerűvé válik majd a dolog. Kezd a hozzád legközelebb álló emberekkel, mondjuk azokkal, akikkel nap, mint nap együtt élsz, vagy dolgozol. Próbáld megérezni és körülírni a lelküket.

Próbáld ki!

Ahhoz, hogy érzékelni tudd a körülötted lévők energiáját, egyszerűen hunyd be a szemed, és hagyd, hogy szíved átvegye az irányítást a tudatodtól. Aki veleszületett empátiával rendelkezik, azonnal megérti majd, miről beszélek, hiszen elég valószínű, hogy már nem egyszer ráhangolódott a körülötte zajló élet rezgéseire, habár még nem teljesen érzékeli azokat lelkeknek. Ha sikerült a szívednek átadni az irányítást, akkor kezdj el összpontosítani egy adott személyre, és engedd megérezned egyedi rezgéseit, beleértve szellemi vezetőinek, őrangyalainak is a rezgéseit. Fogalmazd meg, mit érzel, lehetőleg fennhangon, hiszen minél többször fejezed ki magad szóban, annál erőteljesebbé válik tudatosságod. Meglátod, rengeteg pozitív élményben lesz részed, ha fejleszted a lelki érzékelést.

Tedd jobbá az életedet

Egyszer egy bevásárlóközpontban nézelődtem, amikor úgy éreztem, a legjobb barátnőm a közelemben van, noha tudtam, hogy elutazott síelni. Nagyon intenzíven érzékeltem a jelenétét, így hátra fordultam, hogy megnézzem, nincs –e mögöttem. Miután ott nem láttam, folytattam a vásárlást. Pár perc múlva meghallottam a hangját, épp jött ki az egyik üzletből. Kiderült, hogy csak másnap utazik, így beugrott még pár dologért a bevásárlóközpontba. Úgy megörültünk egymásnak, rég nem találkoztunk. Az egyik ismerősöm pedig új munkahelyet talált magának ugyanezzel a módszerrel. Válása után nagyon beszűkült az élete. A gyereke mellett csak részmunkaidős recepciós állást tudott vállalni. Szeretett volna színesebb, izgalmasabb életet. Először megfigyelte, hogy közvetlen főnöke szelleme tompa és nehéz, depresszív energiája pedig rá is rossz hatással van. Arra is figyelmes lett, hogy a házukban élő egyik szomszédjának a lelke nyitott, a szíve könnyű és végtelenül derűs. Ezt korábban nem vette észre, pedig már három éve szomszédok. A szomszéd pozitív energiája iránt érzett vonzalma arra ösztönözte, hogy szóba elegyedjen vele. Több jó hangulatú beszélgetés követte egymást, míg egyszer elhívta őt egy pókerpartira, amelyet havonta egyszer tartott a lakásán. Ott aztán találkozott egy fogorvossal, aki épp új recepcióst keresett hatalmas belvárosi rendelőjébe. Azzal, hogy megérezte a többiek energiáját, új barátokra tett szert és új munkahelyre lelt két hónap leforgása alatt.

Azzal, hogy tudatosan kezdesz foglalkozni először a saját, majd mások szellemével, boldogabbá, nyugodtabbá és biztonságosabbá válhat az életed. Ennek hatására olyan pozitív változások történnek, melyekre már régóta vágysz. Csak figyelj, és legyél nyitott. Most rajtad a sor!

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Frizurák korosztályokra szabva - Máris fiatalabbnak tűnsz!

Frizurák korosztályokra szabva - Máris fiatalabbnak tűnsz!

Sok nő hosszú ideig növeszti a haját, hogy aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve levágja rövidre, majd ismét hosszú hajról álmodozzon. Ez olyan helyzet, amely minden nő számára ismerős. Most azonban megtörheted ezt az ördögi kört, hiszen sok példát láthatsz arra, hogy a rövid frizura minden korosztálynak remekül áll.

Tovább »
8 jel az arcon, amely betegségre utalhat - Soha ne vedd félvállról!

8 jel az arcon, amely betegségre utalhat - Soha ne vedd félvállról!

Az arcodon megjelenő tűnetek a legnyilvánvalóbbak, ha valami nincs rendben a szervezeteddel. Az emberi test hihetetlen, minél gyakrabban nézel tükörbe, annál könnyebben észreveheted a változást.  A legtöbb esetben a jelek mögött, a megfelelő étrend hiánya, allergia vagy a genetika áll. De ha azok azelőtt nem voltak ott, lehet, hogy egészségügyi probléma tünetei. 

Tovább »
Mire van szüksége a kapcsolatodnak? - A szerelmi talizmánok üzenetéből megtudod!

Mire van szüksége a kapcsolatodnak? - A szerelmi talizmánok üzenetéből megtudod!

Érdekes és izgalmas talizmánokat gyűjtöttünk össze a szerelemmel, nőiséggel és szexualitással kapcsolatban. Ezeket a több ezer éves mágikus eszközöket a szerelem beteljesüléséért, gyermekáldásért, és sok egyéb szerelemmel kapcsolatos célok elérésére használták.

Tovább »

Kalkulátor

Bőrápolás aromaterápiával

Hívd segítségül a természetet, és ápold a leghatékonyabban bőrödet, hogy az sokáig megőrizze fiatalságát, rugalmasságát. Hidd el, megéri!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Rosta Szilvia

Ingatlan értékbecslő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Rosta Szilvia

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép