2018. május 20. - Bernát, Felícia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 20. - Bernát, Felícia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Top 10 szexi szálloda a világon

Összeállította: Zsu

Nincs rosszabb annál, amikor az ember lefoglalja a gyönyörű fotók alapján kiválasztott szállást egy romantikus hétvégére, ám a habos-babos romantika helyett a csöpögő csap és az ehetetlen menü fogadja. Ezért összegyűjtöttük azon szállodákat, melyekben biztosan nem csalódsz, ha édes kettesre vágysz a pároddal.

Bellinter House, Skócia


Jane Austin-t minden bizonnyal lenyűgözte volna a Bellinter Ház ragyogása. Szívesen nézte volna, ahogy az előkelő hölgyek, magukat legyezve pajkosan nevetnek az úriemberek viccein, közben próbálnak kokettálni a minél rangosabb fiatalemberekkel. Bár, lehet, hogy neki már furcsa és újszerű lett volna a falakon látható kortárs művészek festménye, és a színes szintén kortárs bútorok a csodálatos padlásszobákban. Ez a szálló érdekes és pompás egyvelege a 18. századi jellemzőknek és a mai, modern plazma TV-és, csúcsfelszerelt luxusszállodának.


Szobák száma: 34

Árak
Vasárnaptól csütörtökig 225-320€
Péntek és szombat esték 280-380€, ami tartalmazz a reggelit.

Szoba átadása: délelőtt
Szoba átvétele: délután 3 órakor

Szabadon használhatjuk az uszodát, a szaunát, a könyvtárat, ha elég bátrak vagyunk, lovagolhatunk is. A szálló éttermében neves szakácsok, friss alapanyagokból készítik a csodás skót ételeket. A szobaszerviz reggel 8 órától este 11 óráig üzemel. Egyszerű ételeket szervíroznak a szobákba, mint hal és sült krumpli, hamburger. A hotel bárja koktélkülönlegességekkel várja vendégeit.

 
Bull Hotel, Bridport, Dorset, Anglia


Tökéletes a mézeshetek helyszínéül. Ezen a helyen az erotika is szabadabban tör fel a párokban. Ami nem is csoda, hiszen a karmazsinvörös szövetek, hatalmas Erzsébet-kori, baldachinos ágy, a skarlátvörös tapéta buja, romantikus vágyat kelt bárkiben, anélkül, hogy soknak vagy ízléstelennek érzenénk. Az ódon és modern itt is kellemesen keveredik egymással.


Szobák száma: 16, ebből 2 lakosztály

Árak
Főszezonon kívül 70-220£
Főszezonban 85-250£, ami tartalmazza a reggelit.

Szoba átadása: 11 óra
Szoba átvétele: 3 óra

A szállodában van snooker terem, bálterem, amely 110 férőhelyes, a környéken kirándulási lehetőség. A konyhában neves szakácsok dolgoznak, sok tengeri alapanyagból készült ételt kóstolhatunk meg. A szobaszerviz reggel 7 órától este fél 10-ig üzemel, melyen keresztül a teljes étlapról rendelhetünk.


Ca Maria Adele, Velence


A velencei romantika az, amire minden ember kapható, még akkor is, ha titkolja. Ha kisétálunk a szálló barokk kövein, keringő csatornák és gondolák között találjuk magunkat. A szálloda legfelső szintjén található lakosztályban a királyi méretű ágyon átélhetjük Casanova és Francesca történetét. Ha mégsem elégíti ki vágyainkat a hatalmas ágy, akkor irány a jacuzzi. Ha ezt választjuk pihenésünk helyszínéül, biztosan jól döntünk, hiszen a csodás, krémes színek mindenkit nyugalomra intenek.


Szobák száma: 12

Árak
300-675€ (plusz 10% adó). Az ár tartalmazza a reggelit és a minibár használatát.
Szoba átadása: napközben

Minden szobában ingyenes WiFi használható. A szálloda szervez városnéző programot, lehet választani a gondola és a csónak használata között. A hotel éttermében csak reggeli és tea fogyasztása lehetséges. A szobaszerviz éjjel-nappal elérhető, de csak reggelit és italt lehet rendelni. A szálló marokkói stílusú bárja késő estig várja a vendégeit.


Can Verru, Ibiza


Can Verru, Ibiza egyik legstílusosabb szállója. A híres popcsillag, Kylie Minogue egyik kedvence úti célja. A Gaudí stílusú villát egy hatalmas, illatozó gyümölcsös veszi körül, ahol a kellemes hangulat ugyanúgy érzékelhető, mint a méhek zümmögése. Ha ide tervezünk kiruccanást, a marokkói stílusú kis bungalót válasszuk az édes légyottokra. A bungalóban található ágyért, még harcolni is érdemes. A hálófülkét mórok ihlették, pihe-puha a matrac, a falat karmazsinvörös szőnyegek borítják.


Szobák száma: 12
Árak: 5.000-7.000£ hetente. Ez vasárnaptól vasárnapig értendő. 50% előleget kell fizetni a foglalásnál, majd további 1000£-ot, a kár esetére, amit a szálló elhagyása után 10 nappal visszakapunk.

Étterme nincs a szállónak, de érkezés előtt leadhatjuk a rendelést, hogy a hűtőnk tele legyen. A szálló bárjában minden este saját asztal vár minket. Ha nem akarunk a tengerben fürdőzni, megtehetjük a szálló medencéjében is. Az udvaron lehetőségünk van BBQ sütésre.


Charlton House, Somerset, Anglia


Az eperfa-liget közelében fekvő Charlton House környéke igazi, klasszikus angol vidék. A szálloda a kimondottan a romantikus helyek közé tartozik, és ezt hivatalos adatok is erősítik. A szálló déli szárnyában rejlő baldachinos szoba, eredeti Erzsébet-korabeli kandallóval csalogatja a vendégeket. Az ágy fejlapja 16. századi faragott mestermű. Hála a felújított vízvezetékrendszernek, vehetünk egy jó forró fürdőt a csodálatos fürdőben.


Szobák száma: 25, melyek antik bútorokkal vannak berendezve.
Árak: 180-465£, ami tartalmazza a reggelit, az újságot, fürdő nyújtotta szolgáltatásokat, persze csak akkor, ha minimum két éjszakát ott töltünk, és ebben benne van a szombat is.
Szoba átadása: 11 órakor
Szoba átvétele: legkorábban 2 órakor

A szálló rendelkezik teniszpályával, krikettel, masszázs és szépségápolási lehetőségekkel. Az étterem neves séfje modern angol ételekkel várja vendégeit. A reggeli 7:30-tól 10 óráig kapható, vasárnap 8 órától 10 óráig. A szobaszerviz éjjel-nappal üzemel, de este 10 óra után csak italt és szendvicseket szervíroznak a szobákba. A hotel bárja egész éjjel nyitva tart.


The Gore, London, Anglia


Ha imádjuk a fényűzést, akkor ebben a gyönyörű, viktoriánus korabeli szállodában a helyünk. A szálló fürdői önmagukért beszélnek. A Vénusz szobát ajánljuk leginkább a pompásabbnál pompásabb szobák közül. Vénusz és Adonisz szobrai díszelegnek, az egyik falat szintén Vénusz istennő képe színesíti. Az ágyat gyönyörű ornamentika és arany cirádák ékesítik, és hatalmas vörös-arany szövet veszi körül, egészen a plafonig. Azt persze ne feledjük el megemlíteni, hogy ebben csodával határos ágyban számtalan estét töltött Judy Garland. Egyszerűen mesés.


Szobák száma: 50
Árak: 149-440£, ami tartalmazza a reggelit.
Szoba átadása: reggel 11:30, de ez elég rugalmas, a foglalástól függ.

A szálloda étterme mesés, angol ételekkel várja a vendégeit. A szobaszerviz 24 órás. A hotel bárjában hétvégenként diszkó is üzemel.


Particulier Hotel, Montmartre, Paris


Szinte lehetetlen választani eme párizsi szálló öt csodás és művészi lakosztálya közül. A Versek és Kalapok például egy olyan szexis fekete-fehér budoár, ami szavatolja a fülledtséget (és ezt nem az időjárásra értjük), melyben nagy szerepet játszik a fekete mozaikból kirakott fürdő, ami csupán csak egy üvegfallal van elválasztva. Ugye, hogy elképesztő? Vagy próbáljuk ki a Fa és Fülek elnevezésű tágas lakosztályt, ahol az absztrakt tapéta, a bársonykárpit, és a kis szökőkutak azt az érzést keltik bennünk és párunkban. Mintha egy zöld erdőben kirándulnánk.


Szobák száma: 5 lakosztály

Árak
Főszezonon kívül 290-490€,
Főszezonban 390-590€, a reggelit nem tartalmazza, a reggeli személyenként 20€.
Szoba átvétele: 3 órakor
Szoba átadása: rugalmas, a következő foglalástól függ.

A szálló rendelkezik saját könyvtárral, masszázsszolgáltatással.
A szállodának nincs saját étterme, ugyanakkor van egy gyönyörű ebédlője, ahol a séf, az előzőleges foglalás, illetve rendelés után főz. A vendégek használatában áll egy csodás, rusztikus konyha. A szobaszerviz éjfélig üzemel, levest, sonkát, sajtot és bort szervíroznak. A bár éjfélig várja vendégeit.


La Suite, Rio De Janeiro, Brazília


Ha vörösen izzó szenvedélyre vágyunk, menjünk el párunkkal ebbe a szállóba, ami a Rió Beverly Hills-ében, Joatingában található. Az ablakok a padlótól a plafonig érnek és, melyekből a kilátás az Atlanti-óceánra, a Riói strandra és a monumentális Krisztus szoborra néz. A letisztult, Andy Warhol replikák által díszített lakosztály helyett választhatunk ennél sokkal intenzívebbet is. Mondjuk a Lila lakosztályt, ahol a padló sötét fával borított, merészen csíkosak a falak, és egy fényűző, párnákkal borított, királyi méretű ágy várja a párokat. Nem beszélve a kétszemélyes zuhanyról, de figyeljetek, nehogy elveszítsétek egymást a nagy gőzben.


Szobák száma:7
Árak: 300-450€, ami tartalmazza a reggelit és az adót. Bankkártyával nem lehet fizetni.
Szoba átvétele: legkorábban 11 órakor.
Szoba átadása rugalmas.

A szálló külső és belső medencével is egyaránt rendelkezik. Lehet dohányozni és a házi kedvenceknek is van hely. A repülőtérről 60€-ért transzfer visz minket a szállodába. Világhírű séfek főznek a hotel éttermében, érdemes kipróbálni a konyhát. Ebéd 11 órától a vacsora 18 órától van. Szobaszerviz van, de italt csak este 8 órától szervíroznak a szobába.


Pool House, Wester Ross, Skócia


Azok, akik egy kis ritkaságra vágynak, nagy meglepetés érheti őket a Pool House-ban. Ugyanis az indiai hangulat és szellem beférkőzött eme szállóba. Belső kialakítása hasonlít a maharadzsák palotáira. A Nairana lakosztály két hálószobával, két fürdővel, hatalmas nappalival rendelkezik, emellett olyan antik ágyban aludhatunk, amit idáig csak a múzeumokban láttunk. Indiai motívumok díszítik a falakat, tájkép miniatűrök vannak mindenfelé.


Szobák száma: 7, mindegyik a vízre néz.

Árak
Főszezonon kívül: 245-450£,
Főszezonban: 270-495£, ami tartalmazza a vacsorát és a reggelit.
Szoba átvétele:3 óra
Szoba átadása: rugalmas

A szálló éttermében válogathatunk a nemzeti, illetve nemzetközi ízek közül. Módunkban áll, akár az ablakból csodálni a hely élővilágát. A szobaszerviz este 10 óráig üzemel.


Riad Tarabel, Marakes, Marokkó


A világ legszexisebb és legszebb fürdőszobái ebben a hotelban találhatók. A hotel Marakes egyik csöndes mellékutcájában van. Az osztott szintű fürdő szürke, mintás csempéivel, gyönyörű, hatalmas kádjával, egyértelműen azt sugallja, hogy élvezzük, hogy meztelenre vetkőzünk. A zuhany és a kád akár négy személy számára is elegendő. Csábító, igaz? A szobák hangulatát a marokkói bútorok adják, igazán kellem

es napokat tölthetünk el.

Szobák száma: 3, és 1 lakosztály
Árak: nem főszezonban: 170-300€, főszezonban 190-390€.
Szoba átvétele: 1 óra
Szoba átadása: 11 óra

A szállodának nincs uszodája, de vendégek ingyen használhatják a szomszédban levőt. A kis kedvencünket is magunkkal vihetjük. A szállóban nincs étterem, de van séf, aki rendelésre bármit elkészít. A szobaszerviz a nap minden órájában a vendégek rendelkezésére áll.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Hogyan alakul a szerelmi életed a nyári hónapokban? - A titokzatos fák elárulják

Hogyan alakul a szerelmi életed a nyári hónapokban? - A titokzatos fák elárulják

Minden ember szeretné ismerni a jövőt, nem igaz? Ennek ellenére, ha valóban szembesülnél a sorsoddal, talán nem is biztos, hogy fel tudnád dolgozni az első pillanatban. Amikor a szerelemről esik szó, akkor mindenki a jelent akarja megélni, most pedig azonban azt is megtudhatod, hogy mi vár rád a szerelemben!

Tovább »
10 máig megoldatlan egyiptomi rejtély

10 máig megoldatlan egyiptomi rejtély

Azt hitted már mindet megoldották? Hogy az egyiptológia lerágott csont és az ősi civilizáció már nem mutathat semmi újat, és túl vagyunk az összes misztériumon? Hát bizony, ez nem így van! Sőt, még mindig van többek között 10 olyan hihetetlen és döbbenetes rejtély, amit továbbra sem képesek megfejteni a kutatók!

Tovább »
Mennyi belső erővel rendelkezel? - Megmutatja az intenzitásszámod

Mennyi belső erővel rendelkezel? - Megmutatja az intenzitásszámod

Az intenzitás azt jelenti, hogy mennyire vagy képes egy adott dologra koncentrálni, és rendelkezel-e elég belső erővel. Minden egyes név betűkből áll, és minden betűhöz tartozik egy szám. Sokszor van az, hogy egy-egy betű többször is előfordul a nevedben, amik arra utalnak, hogy az általuk hordozott energia hat rád dominánsan.

Tovább »

Kalkulátor

Bőrápolás aromaterápiával

Hívd segítségül a természetet, és ápold a leghatékonyabban bőrödet, hogy az sokáig megőrizze fiatalságát, rugalmasságát. Hidd el, megéri!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép